ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 456
Σου εύχομαι να τους ξεκοκαλισείς μάτια μουΟχι μάτια μου,ποτε ξανα..τωρα σκέφτομαι να δοκιμάσω Σαλονικιοτικους λουτσους..
Σου εύχομαι να τους ξεκοκαλισείς μάτια μουΟχι μάτια μου,ποτε ξανα..τωρα σκέφτομαι να δοκιμάσω Σαλονικιοτικους λουτσους..
Γιατί κουκλαρα μου; Σου τελείωσαν οι νότιοι και θα το ρίξεις στους βόρειους; Θα μας πιάσει σύνδρομο ΣτέρησηςΟχι μάτια μου,ποτε ξανα..τωρα σκέφτομαι να δοκιμάσω Σαλονικιοτικους λουτσους..
Συναγωνιστές χρωστάω μετά από καιρό ένα review για την θεά/καθηγήτρια Τζο . Την 2η φορά μετά από χρόνια και πολύ εξάσκηση στο άθλημα είπα να ξαναδοκιμάσω την θεά του αγοραίου..και σκάει η Τζο βελτιωμένη και ξεκινάμε κατευθείαν ελάχιστα μιλήσαμε και κατευθείαν αγώνα... ΠΟΛΎ γρήγορο και άγριο 1 ώρα με πέθανε και έδινα και εγώ μετακινήθηκε το στρώμα πήγαμε βόλτα, η άτιμη της έδινα και μετά ανέβαινε και δεν έδινε απλά...με έσκιζε.Επισης επίσημα ΠΉΡΑ πρώτη φορά κώλο και σύμφωνα και με την ίδια της έδωσα πόνο... Γενικά όπως και την πρώτη φορά πεντακάθαρη επαγγελματίας κορμάρα και ακούραστη.. Τζο ο Στέλιος που είχαμε βρεθεί μετά από καιρό Ιούνιο
Καλημέρα αγάπη μου!!Καλημερούδια γλυκιά μου Jooooo ...Μια όμορφη μέρα να εχεις ...
Στα πίπουλα την εχουμε, με το σεις και με το σας πάνταΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ! Το νου σας ρεμάλια μην την στεναχωρέσετε την Κυρία αυτή.
Να κεράσω μουνάκι, όχι μόνο κωλαράκι...
Αυτό δεν είναι μουνάκι, βαρβάτη μουνάρα είναι.Τα 3 αγορια μου που έγραψαν χθες και σήμερα,τα ευχαριστώ πολύ!!
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
*Διαθέσιμη από το απόγευμα τωρα λιγο ξεκούραση ...!
Να κεράσω μουνακι οχι μονο κωλαρακι..
Να το γλειφω με τις ώρεςΤα 3 αγορια μου που έγραψαν χθες και σήμερα,τα ευχαριστώ πολύ!!
*Διαθέσιμη από το απόγευμα τωρα λιγο ξεκούραση ...!
Να κεράσω μουνακι οχι μονο κωλαρακι..
Όσο θες baby...!!Να το γλειφω με τις ώρες
Καλώς ήρθες αγορι!!Καλησπέρα σε όλους αρκετό καιρό θεατής του σάιτ το τελευταίο καιρό έκανα λογαριασμό,ειμαι και γώ εντυπωσιασμένος απο αυτά που βλέπω από την jo (επιτρέπετε ο ενικός ελπίζω) και δηλώνω παρόν σε περίπτωση που ανεβεί στα βόρεια της χώρας
Εμπλοκή σε πάει ο τύποςΞεκουραστηκα λιγο το πρωι γιατί χθες ήταν φουλ η μερα με σεξ.!
...εντός ολίγων ωρών έτοιμη για τον αγωνα πάλι..
ΜπλακεντεκερΞεκουραστηκα λιγο το πρωι γιατί χθες ήταν φουλ η μερα με σεξ.!
...εντός ολίγων ωρών έτοιμη για τον αγωνα πάλι..
Ετσι με πάει χρόνια χαχαχα!!(ειναι σταθερό τ αγορι )Εμπλοκή σε πάει ο τύπος