lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Και πολύ όμορφα θαρρώ ντύνεσαιΝτύνομαι που και που...χεχεχε!
Και πολύ όμορφα θαρρώ ντύνεσαιΝτύνομαι που και που...χεχεχε!
Είμαι ροκ στο στυλ απο νέα κοπελα..απλα στο πέρασμα των χρόνων του προσαρμόζω διαφορα στοιχεία ,που μ αρέσουν και μου πανε ..λιγο πιο πρόστυχα λιγο πιο καυλιαρικα..Και πολύ όμορφα θαρρώ ντύνεσαι
Μπορείς να διαμαρτυρηθείς για λογαριασμό μας στο Madison για τις τιμές;Ντύνομαι που και που...χεχεχε!
Δυστυχώς δεν θα μειωθούν απ οτι κατάλαβα..εδω και καιρό έχουν πολλές διανυκτέρευσεις απ οτι μου έχουν πει (φυσικά διαμαρτυρηθηκα γι αυξήσεις..!!)έχουν και τουρίστες,αρα στάνταρ θέλουν να διαφοροποιηθουν απο τ αλλα πορνοχοτελια..οχι οτι ειναι τπτ ιδιαίτερο αλλά ως περιοχή και καθαροτητα δωματίων,καλύτερο από κάποια αλλα...πχ Μεταξουργείο δεν θα πατουσα ουτε απ έξω..!Μπορείς να διαμαρτυρηθείς για λογαριασμό μας στο Madison για τις τιμές;
Τις έχουν ανεβάσει στου διαόλου
Ροκ στυλ καλή φάσηΕίμαι ροκ στο στυλ απο νέα κοπελα..απλα στο πέρασμα των χρόνων του προσαρμόζω διαφορα στοιχεία ,που μ αρέσουν και μου πανε ..λιγο πιο πρόστυχα λιγο πιο καυλιαρικα..
Ντύνομαι που και τι
Για πολύ γλειφομουνι είσαι...Ντύνομαι που και που...χεχεχε!
Παλιά δεν μ αρεσε.. τα τελευταία χρονια ..τ απολαμβάνω φουλ!!Για πολύ γλειφομουνι είσαι...
Η κωλαρα της Τζο, η στρογγυλάδα της Τζο.. για φίλημα!Καλή Κυριακή αγόρια!
Και λουτσο!!!Η κωλαρα της Τζο, η στρογγυλάδα της Τζο.. για φίλημα!
Μου αρέσει και το γλυφοκωλι!Παλιά δεν μ αρεσε.. τα τελευταία χρονια ..τ απολαμβάνω φουλ!!
..πεθαίνω με την γλώσσα μου ανδρικό κωλαράκι αν είναι στην πένα..Μου αρέσει και το γλυφοκωλι!
Τα λόγια είναι περιττά!!!Καλημερούδια!
Η βασίλισσα της πιπας!!!Ειπα καλημέρα με..σεξ βίντεο,θα καληνυχτίσω με ...πιπα (έφτιαξα και το υπόλοιπο του βίντεο που εχω βάλει ήδη )
Αγόρια, επειδη μου τηλεφωνείτε και κλείνετε νωρίτερα τα ραντεβού πλέον,δεν κλείνω για 29 του μήνα και λίγες μέρες μετά,εχω γράψει ηδη οτι θα λειπω (πάντα εκτός απροόπτου ,αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω)
Καλο και καυλιαρικο βραδυ!
Ωραία πόδια Jo! Πολύ ωραία όμως!Καλημερούδια!
"Σπάσαμε" το κρεβάτι τις προάλλες απο τις καυλες καυλιαρη μου ...!!Η βασίλισσα της πιπας!!!
Ευχαριστώ πολυ αγορι..!!!Ωραία πόδια Jo! Πολύ ωραία όμως!
Good morning baby!!
Υπέροχη!Ντύνομαι που και που...χεχεχε!