Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.571
Καλημέρα πολύ αγαπημένε μου!!
Καλημερίζω το αγλαϊσμα των πολεμικών τεχνών.
Καλημέρα πολύ αγαπημένε μου!!
Καλημερίζω το αγλαϊσμα των πολεμικών τεχνών.
Χαίρομαι που σου άρεσε. Κάνει δουλειά το σαπουνάκι λοιπόνΤο αγορι μου το καυλιαρικο..να σου πω ,κάτι που δεν στο είπα απο κοντα ,αλλα το πρόσωπο σου είναι σαν μωρού,απαλό και καθαρό!!
πω πω τι θεαμα ..οταν ειναι και αθλητρια ειναι πολυ μα πολυ καλυτερα ..ετσι μουρχεται να βουτηξω μεσα στη φωτο με τα μουτρα ,κριμα που δεν γινεται
Αν και "ρεπαρο" ,μην αφήνω το νημα χωρίς το κατιτίς του...
....ε τότε απο κοντα,θα κάνεις μακροβούτι!!πω πω τι θεαμα ..οταν ειναι και αθλητρια ειναι πολυ μα πολυ καλυτερα ..ετσι μουρχεται να βουτηξω μεσα στη φωτο με τα μουτρα ,κριμα που δεν γινεται
μη γελας καλε τα πραγματα ειναι σοβαρα την ειδα αποτομα , ε λοιπον ουτε απο εγκεφαλικο κινδυνευω και ουτε καρδια εχω μολις το περασα το τεστ lolπω πω τι θεαμα ..οταν ειναι και αθλητρια ειναι πολυ μα πολυ καλυτερα ..ετσι μουρχεται να βουτηξω μεσα στη φωτο με τα μουτρα ,κριμα που δεν γινεται
Καλό ρεπό…
Και μόνο που ξεκουράζομαι μου φτάνει αγορι...ευχαριστώ !!Καλό ρεπό…
Αν είναι να ανεβάζεις τέτοια να ρεπαρεις πιο συχνά. ΑΨΟΓΟ (και καλιτεχνικά)
Πελάτης την έβγαλε γι αυτό βγήκε καλή η φωτο,εγω βγάζω στον γάμο του καραγκιόζη!Αν είναι να ανεβάζεις τέτοια να ρεπαρεις πιο συχνά. ΑΨΟΓΟ (και καλιτεχνικά)
Εγώ είμαι χειρότερος αλλά κάνω εντατικά μαθήματα και την επόμενη φορά θα καταλήξω (ελπίζω όχι μόνο καλιτεχνικά)Πελάτης την έβγαλε γι αυτό βγήκε καλή η φωτο,εγω βγάζω στον γάμο του καραγκιόζη!
Μια χαρά υλικο βγάλαμε ρε καυλιαρη μου την 2η φορα ..Εγώ είμαι χειρότερος αλλά κάνω εντατικά μαθήματα και την επόμενη φορά θα καταλήξω (ελπίζω όχι μόνο καλιτεχνικά)
Διευθυντής φωτογραφίας είσουν εσύ όμως. Εγώ το τον τρίποδα κρατούσα .Μια χαρά υλικο βγάλαμε ρε καυλιαρη μου την 2η φορα ..
Μωρό μου έχεις τρελή φωτογένεια…..
Χρειάζεται ξεκούραση για να γεμίσουν οι μπαταρίες…!Και μόνο που ξεκουράζομαι μου φτάνει αγορι...ευχαριστώ !!
....στο κωλαράκι μου μιλάς αγάπη;!χαχαχαχα!!!Μωρό μου έχεις τρελή φωτογένεια…..
Ο πιο υπέροχος κωλος....θα ήθελα να τον δω κ στημένο στα 4 με κορδονάκι!!! Κ μέσα από το κορδονάκι να αχνοφαίνεται το διαμαντάκι μιας σφήνας!!! (Πολλά ζητάω ε?? )
Τραγανό για δάγκωμα...