Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.450
Miss uΤρέχω και δε φτάνω αυτήν την περίοδο. Εσύ πάλι βλέπω στα καλύτερά σου!! Μπράβο!!
Miss uΤρέχω και δε φτάνω αυτήν την περίοδο. Εσύ πάλι βλέπω στα καλύτερά σου!! Μπράβο!!
Miss u
Me too baby. Πότε μπορείς;Miss u
Call me,αγαπη!Me too baby. Πότε μπορείς;
τι κραταει ο Ναπολεων?
Έγινε θα σε πάρω, καλή συνέχεια κούκλα μουCall me,αγαπη!
Τα βυζάκια τουτι κραταει ο Ναπολεων?
Παλι;!Βγαλτο...
ολο προστυχιες ειναι ο ΝαπολεωνΤα βυζάκια του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παλι;!
Τι έγινε ρε παιδιά; Έχει πανσέληνο απόψε;Να πω την καλημερα μου κι εγώ..
Γεμάτο το φεγγάρι χεχεχεχε!!Τι έγινε ρε παιδιά; Έχει πανσέληνο απόψε;
Στην εκκλησία δεν παμε με φόρμες και παντόφλες γιατί το μέρος είναι κάτι ιδιαίτερο.Για να κανω πασαρέλα...όπως κάνουν συνήθως...;
Την πίστη την έχω μέσα μου..
Συμφωνώ ίσως στο ελάχιστο σ οτι γράφεις ..παπάδες πχ τους απεχθάνομαι, στην εκκλησία κατά καιρούς παω, γιατί το θέλω εγώ ,οχι γιατί ΠΡΈΠΕΙΣτην εκκλησία δεν παμε με φόρμες και παντόφλες γιατί το μέρος είναι κάτι ιδιαίτερο.
Δείχνουμε σεβασμό φορώντας κάτι έστω απλό αλλά όχι και με φόρμες όπως κάνουν κάποιοι.
Καλή η πίστη αλλά και λίγη πράξη είναι ακόμα πιο καλό.
Άλλωστε για αυτό υπάρχει η εκκλησία,παρά τα λάθη της γιατί αποτελείται από ανθρώπους άρα από αμαρτωλούς, αλλιώς θα είχαμε όλοι από μια εικόνα στο χέρι για να κάνουμε την προσευχή μας και θα λέγαμε ότι κάναμε το καθήκον μας.
Fair enough,Μυλαιδη μου.Συμφωνώ ίσως στο ελάχιστο σ οτι γράφεις ..παπάδες πχ τους απεχθάνομαι, στην εκκλησία κατά καιρούς παω, γιατί το θέλω εγώ ,οχι γιατί ΠΡΈΠΕΙ
Με σεβασμό ως προς εσένα διαφωνώ φυσικά, διότι μου είσαι συμπαθής και το ξέρεις ,αλλα δεν θελω ν αναπτύξω περαιτέρω το θέμα πίστης, και είναι προσωπικό ,και δεν έχει λογω ύπαρξης ως θέμα σε μπουρδελο σαιτ
Το ξέρεις οτι είσαι αδυναμία..Fair enough,Μυλαιδη μου.
Πάντως το αγαπημένο μας σάιτ είναι πολυεπίπεδο για αυτό μας γεμίζει τόσο....
Το αίσθημα είναι αμοιβαίο για αυτό ετολμησα την παρέμβαση στο ακανθωδες αυτό θέμα....Το ξέρεις οτι είσαι αδυναμία..
Καλημέρα, πάρτε με τηλ 13:00 και μετα σήμερα, ευχαριστώ!Καλημέρα θέλω ραντεβού
Καλημέρα κουκλάκι μου!...μην τα ζουλας μαναμ' , δεν κορναρουν!!!
Καλημέρα όμορφηΚαλημέρα κουκλάκι μου!