Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.660
Καυλιαρη μου εσυ!!Άγαλματενια Καυλα Μωράρα Μου Εσυ.
Καυλιαρη μου εσυ!!Άγαλματενια Καυλα Μωράρα Μου Εσυ.
Κι όπως λέει το single. Εχωωω μια διιιψαααα, να Φαααωω το μουνιιιι σου....Καλημερουδια με καυλες...
Σεξοβομβα μεγατονων..!!Καλημερουδια με καυλες...
Καλημέραρες jo μας !Καλημερουδια με καυλες...
Η αλήθεια είναι ότι δεν ειμαι τόσο του ροκ ,οσο του μεταλ(το έχω δηλώσει)...αλλα "ζηλεύω" τ άτομα που είναι ροκάδες οριτζιναλ, γιατι το ροκ είναι τρόπος ζωής ,ψαγμένος, και δεν περιορίζεται μόνο στην μουσική!
Φυσικα υπάρχουν "διαμάντια κομμάτια "του είδους αυτού, που μ αρέσουν πολύ!
Περιμένω Καλούπι Να Βγάλω Συλλεκτικές Καυλοκουκλοκωλάρες...Παω να συναντήσω έναν φίλο & πελάτη που ήρθε από το εξωτερικό, θα σας δω μετα boys μου..οσο για ραντεβού σήμερα, κάποια λίγα επιλεκτικά θα κάνω...
Καλημέρα καυλιαρικο κορίτσι!!Καλημερουδια με καυλες...
Ω νσγμσ τά δίχτυα σου πρωινιάτικα καυλιάρα..... έρχομαι νά τά ξεψαρίσω νά δούμε τί ψάρια έχουν....μέραααααα......Καλημερουδια με καυλες...
Φιλιά και καλημέρα πριγκίπισσα!!!Αγοράκια άτακτα ..πωπω και τι δεν θα έδινα να σας είχα όλους μαζί καλε (μην χάσω χαχαχα!)
Την Καλημερα μου στην αγορια που μπήκαν πριν στο νημα,εχω λιγο ζόρικη μερα σήμερα, όταν χαλαρώσω θα μπω να σας δω όλους ,φιλάκια!!!
Αγοράκια άτακτα ..πωπω και τι δεν θα έδινα να σας είχα όλους μαζί καλε (μην χάσω χαχαχα!)
Την Καλημερα μου στην αγορια που μπήκαν πριν στο νημα,εχω λιγο ζόρικη μερα σήμερα, όταν χαλαρώσω θα μπω να σας δω όλους ,φιλάκια!!!
Σπύρος Λούης σήμερα η Τζο...απο το τρέξιμο, αλλα να βαλω κάτι να υπάρχει!!
Ωωωωω ναι, άστα!!!Σεξομαραθωνιος;
Ωωωωω ναι, άστα!!!
Καί όλο γαμιόντας το πάει...Όλο τήν σπρώχνουν.....Σεξομαραθωνιος;
Μη ντυνεσαι βγες χωρις βρακιΟρίστε, στο πόδι ντυνομαι για να προλάβω σήμερα τ αγόρια χαχαχα!!
Ευτυχώς που θυμάσαι νά βάλεις βρακί τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα....Ορίστε, στο πόδι ντυνομαι για να προλάβω σήμερα τ αγόρια χαχαχα!!
Που και που ,μόλις ζεστάνει ο καιρός, ούτε αυτό θα βάζωΕυτυχώς που θυμάσαι νά βάλεις βρακί τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα....