gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 4.696
τυχερο το επομενο ραντεβου σου !!!! χαχαχχαχ....σταμάτα, καυλωσα παναθεμα σε παλι....
τυχερο το επομενο ραντεβου σου !!!! χαχαχχαχ....σταμάτα, καυλωσα παναθεμα σε παλι....
Τέλος για σήμερα...είχα και προσωπικές δουλειές μου,προπόνηση/οδοντίατρο,έκανα τα προγραμματισμένα μόνοτυχερο το επομενο ραντεβου σου !!!! χαχαχχαχ
Τζο με death/black metal κωλαρα χαρακτήρας πιο γαμάτος σε γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ ... Με παντρεύεσαι !?!? ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΗ αλήθεια είναι ότι δεν ειμαι τόσο του ροκ ,οσο του μεταλ(το έχω δηλώσει)...αλλα "ζηλεύω" τ άτομα που είναι ροκάδες οριτζιναλ, γιατι το ροκ είναι τρόπος ζωής ,ψαγμένος, και δεν περιορίζεται μόνο στην μουσική!
Φυσικα υπάρχουν "διαμάντια κομμάτια "του είδους αυτού, που μ αρέσουν πολύ!
...και αρρωστακι με anime, μην το ξεχνάς κι αυτό...Τζο με death/black metal κωλαρα χαρακτήρας πιο γαμάτος σε γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ ... Με παντρεύεσαι !?!? Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εγώ δεν θα συμμετέχω στην παρτουζα τελείωνε με τους πιτσιρικους και θα σε περιποιηθώ εγώ δεόντως!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχ...και αρρωστακι με anime, μην το ξεχνάς κι αυτό...
Βρήκα και το νυφικό, λοιπόν δέχομαι, κατσε να χαιρετήσω τα παιδιά εδώ( με μια παρτουζιτσα)χεχεχεχεχε!!
Ρε συ....πιτσιρικάς εισαι κι εσύ ,νινί ακόμη χαχαχαχαχαχα!!Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εγώ δεν θα συμμετέχω στην παρτουζα τελείωνε με τους πιτσιρικους και θα σε περιποιηθώ εγώ δεόντως!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχ
Σσσσσσσσσσσ δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΡε συ....πιτσιρικάς εισαι κι εσύ ,νινί ακόμη χαχαχαχαχαχα!!
Θα σε πάνε μέσα !!!! ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΡε συ....πιτσιρικάς εισαι κι εσύ ,νινί ακόμη χαχαχαχαχαχα!!
....θυμήθηκα το ραντεβού μας οσο μιλάμε εδω...μου έδωσες πονο μικρε πάντως...είχα κ ντοκουμέντο το βιντεάκι!χεχεχεχε!!Σσσσσσσσσσσ δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα σε πάνε μέσα !!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ποιο αυτό λες !? Αχαχαχαχχα....θυμήθηκα το ραντεβού μας οσο μιλάμε εδω...μου έδωσες πονο μικρε πάντως...είχα κ ντοκουμέντο το βιντεάκι!χεχεχεχε!!
Ναι ρε καυλιαρη μου.. πωπω ωραια φάση ήταν...!Θα καληνυχτίσω τ αγόρια μου εδω ,με αυτό το καυλιαρικο βιντεακι μας...!!!Ποιο αυτό λες !? Αχαχαχαχχα
Κουκλαρα μου ομορφη..
Καλημέρα αγορακι μου!Κουκλαρα μου ομορφη..
Να έρθεις σε μένα να σε καυλωσω στο λεπτό παλι..μην στεναχωριέσαι...Καλημερούδια ομορφιά μου ... χωρίς καύλες!!
Μου σβήσανε το Σαββατόβραδο με το βάζελο!!
Πάμε να ξαναφορτώσουμε τώρα!!
Και δεν μπορώ να πω, τα διχτάκια σου βοηθάνε!!
Καλημέρα στ αγόρι μου!!!Καλημέρα καυλιάρικο κορίτσι!
Το ξέρω αυτό! Είναι το μόνο που δεν με στενοχωρεί! και πτώμα να έρθω πιστεύω θα με αναστήσεις!!Να έρθεις σε μένα να σε καυλωσω στο λεπτό παλι..μην στεναχωριέσαι...
Εγω φταιω που είμαι πολυάσχολη στις πιπες;!χαχαχαχαχα!!!Το ξέρω αυτό! Είναι το μόνο που δεν με στενοχωρεί! και πτώμα να έρθω πιστεύω θα με αναστήσεις!!
Το θέμα είναι να βρούμε ΚΟΙΝΟ χρόνο !!
Που θα πάει όμως... στο χέρι του είναι? Θα γίνει και αυτό!!
Άγαλματενια Καυλα Μωράρα Μου Εσυ.Καλημερουδια!