Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.858
...με μεγάλη μου χαρά!!!ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ !!!!!!!!
...με μεγάλη μου χαρά!!!ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ !!!!!!!!
Η μία πατούσα μες στην παντόφλα ή άλλη " κομμένη" ...επίτηδες για τους feetlovers το κάνεις ???
Το έχεις καταφέρει πάντως...με μεγάλη μου χαρά!!!
Μπα,θα έτυχε, αλλα συνέχεια βάζω βρε δάχτυλα και ποδια μου ,πωπω γκρινιάρη χαχαχαχα!!Η μία πατούσα μες στην παντόφλα ή άλλη " κομμένη" ...επίτηδες για τους feetlovers το κάνεις ???
Το έχεις καταφέρει πάντως
Μετά το σκίσιμο στο κωλαράκι σου, δεν θα άντεχα να μην χυσω στο στόμα και στις βυζαρες σου μωρό μου!
Έτσι τέρμα γκάζι στο κορίτσι πάντα!!!!Να βάλω και μια τσοντα χθεσινή...
Κομπρεσέρ με πατε τελευταία ρε αγόρια....χαχαχαχα!!
...μόνο έτσι το ευχαριστιεμαι μωρο!!Έτσι τέρμα γκάζι στο κορίτσι πάντα!!!!
Μμμμμ...τρελαίνομαι για στοματάκι!!Μετά το σκίσιμο στο κωλαράκι σου, δεν θα άντεχα να μην χυσω στο στόμα και στις βυζαρες σου μωρό μου!
Ε ναι.. πάντως πέρασα σούπερ και σήμερα με τ αγόρια που βρέθηκα!!Πραγματικά ώρες ώρες απορω που ακούω διάφορα για περίεργους τύπους ,σπανίως να έχω πετύχει οσο καιρό κάνω αυτή την φάση περίεργο τύπο,ζήτημα 5,6 φορες ,η πλειοψηφία είναι κουλ & ευγενικοι!Ήρθε η ώρα να" σηκώσεις κεφάλι" από τ δουλειά κοριτσάρα
....τόσους που εχω δει χαχαχαχαχα πες το ψέματα!!Ε ναι ρε ΤΖΟ εξάλλου πλέον παιζει να μας ξέρεις όλους χαχχα
... με θετική διάθεση πάντα παω στον πελατη αγορι,εννοείται!!Άμα βγάζεις θετική ενέργεια πάντα καλό κόσμο θα έχεις κοριτσάρα
Έρχεται η ώρα να τα ξαναπούμε Μ φαίνεται κοριτσάρα φιλάκια προς τ παρών φωνάζει η γυναίκα στ σαλόνι χαχχαα....τόσους που εχω δει χαχαχαχαχα πες το ψέματα!!
Με χαρά να σε δω παλι,τώρα τρέχα στο κορίτσι σου, αυτο πανω απ ολα!!!Έρχεται η ώρα να τα ξαναπούμε Μ φαίνεται κοριτσάρα φιλάκια προς τ παρών φωνάζει η γυναίκα στ σαλόνι χαχχαα
. ...ερωτική κωλαρα
Κι εγώ απορώ ρε Ιωάννα μου πραγματικά. Δεν ξέρεις πόσοι κάφροι κυκλοφορούν εκεί έξω...Ε ναι.. πάντως πέρασα σούπερ και σήμερα με τ αγόρια που βρέθηκα!!Πραγματικά ώρες ώρες απορω που ακούω διάφορα για περίεργους τύπους ,σπανίως να έχω πετύχει οσο καιρό κάνω αυτή την φάση περίεργο τύπο,ζήτημα 5,6 φορες ,η πλειοψηφία είναι κουλ & ευγενικοι!
Λογικά θα παίζει ρόλο οτι επιλέγω αυστηρά τα τελευταία χρόνια και δεν ανέχομαι απλα για τα φράγκα.
Τι να πω,ίσως είμαι και τυχερη..;!Κι εγώ απορώ ρε Ιωάννα μου πραγματικά. Δεν ξέρεις πόσοι κάφροι κυκλοφορούν εκεί έξω...
Καλημέρα!!
Παρεμπιπτόντως το δικτυωτό τα σπάει!! Θα στο ζητήσω στη 2η συνάντηση μας γιατί στην πρώτη μου έχεις τάξει άλλο
Μόλις τελειωσα ένα ραντεβού, ο κύριος κατασκηνωσε στον κωλο μου...του λέω κάποια στιγμή, όλα καλά τι σου λέει ο κωλος μου την παλεύει η γκρινιάζει να πάρεις κ λίγο μουνάκι,ε; !
Ανυπομονούμε......στα υπόψιν λοιπόν !!