kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.195
- Πόντοι
- 7.885
Αγαλματενιο το κορμί σας κυρία σέξι Τζο, την καλησπέρα μου.Καλη εβδομάδα..με καυλες..
Αγαλματενιο το κορμί σας κυρία σέξι Τζο, την καλησπέρα μου.Καλη εβδομάδα..με καυλες..
Προσεχω για να έχω αγορι..Αγαλματενιο το κορμί σας κυρία σέξι Τζο, την καλησπέρα μου.
Καλησπέρα καύλαΚαλη εβδομάδα..με καυλες..
Καλησπέρα αγόρι!Καλησπέρα καύλα
Έτσι σε θέλω κοριτσαρα μου να κάθεσαι πανω μου , βεντουζα στόμα να στο ρουφαω και να βλέπω τις Ρωγαρες κάγκελο.Καλη εβδομάδα..με καυλες..
...Σύντομα..Έτσι σε θέλω κοριτσαρα μου να κάθεσαι πανω μου , βεντουζα στόμα να στο ρουφαω και να βλέπω τις Ρωγαρες κάγκελο.
Κουκλαρα μου μου ελειψεςΚαλό μας βράδυ,αύριο δεν θα δουλέψω,τέταρτη παλι!
....αμοιβαίο και το ξέρεις ....Κουκλαρα μου μου ελειψες
εσυ εισαι ικανη να με κλειδωσεις στο υπογειο να με πιπωνεις ολη μεραΕισαι χαζός
Ελα να σε πάρω μαζί μου Λονδίνο
Αφου σ αρέσει ψοφάς για πιπες...24 ώρο σερι θα σου παιρνω ρε καυλιαρη,κιχ δεν θα βγάλεις!εσυ εισαι ικανη να με κλειδωσεις στο υπογειο να με πιπωνεις ολη μερα
απαπαπα
σε δημοσιο χωρο θα βρεθουμε και με 4 καρεκλες διαφορα
Την Καλησπερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια.....Κωλαρακια ψιλοεχωδει.....ουτε αρκετα.....ουτε λιγα.....αλλα Κωλαρακι σε απολογια δεν εχω δει.....επρεπε να βαλεις και Λεζαντα...."Βρε....!!!με ανοιξατε....!!!!!αυριο Ρεπο!!!!!Λυσσα κακια που σας επιασε με το Κωλαρινο μου......να τη μου κανατε"!!!!Αυριο εκτός απροόπτου, ρεπό, σήμερα θα κάτσω λιγο παραπάνω σε ώρα να εξυπηρετησω κάποιους κυρίους!
πω πω τι επαθα....Αφου σ αρέσει ψοφάς για πιπες...24 ώρο σερι θα σου παιρνω ρε καυλιαρη,κιχ δεν θα βγάλεις!
Στο κελάρι θα σε κλειδώσω υπόγεια έχει η Ελλάδα εκει οι ευγενείς Βρετανοί, έχουν κελάρια
Την Καλησπερα και απο εμας Αγαπητη Νηματοθετρια.....Κωλαρακια ψιλοεχωδει.....ουτε αρκετα.....ουτε λιγα.....αλλα Κωλαρακι σε απολογια δεν εχω δει.....επρεπε να βαλεις και Λεζαντα...."Βρε....!!!με ανοιξατε....!!!!!αυριο Ρεπο!!!!!Λυσσα κακια που σας επιασε με το Κωλαρινο μου......να τη μου κανατε"!!!!
Καλα κανεις.....καμμια φορα πρεπει να ακουμε και το σωμα μας....Καλη ξεκουραση και να περασεις καλα...Αχ αγαπημένε φίλε μου,αύριο δεν δίνω ρεπο στο κωλο μου μόνο αλλα στην Τζοάννα ολόκληρη..επειγόντως πρεπει να γεμίσω μπαταρίες..αντέχω οσο δεν παει, χαμπάρι δεν παιρνω
αλλα νομίζω πρέπει να κουλαρω λιγουλάκι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλλο κακο να μην σε βρει χαχαχαχα!!
Ετσι μωρο..ευχαριστώ πολύΚαλα κανεις.....καμμια φορα πρεπει να ακουμε και το σωμα μας....Καλη ξεκουραση και να περασεις καλα...
Αλλο κακο να μην σε βρει χαχαχαχα!!πω πω τι επαθα....
εισαστε ολοι μαρτυρες
Το μαύρο χρώμα είναι ερωτικό, βροχερή καλημέρα κυρία σέξι Τζοάννα.Καλησπέρα, αύριο πάλι μετά τις 12 διαθέσιμη,σήμερα δεν δουλεύω!
Καλό μας βράδυ,αύριο δεν θα δο
Νο1 για το Μουσείο Της Καυλας... Θεϊκό Πιπινοκορμάκι..Καλό μας βράδυ,αύριο δεν θα δουλέψω,τέταρτη παλι!