Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.498
Κίμωνα μου ?Για να κρεμάσεις ρούχα...
Κίμωνα μου ?Για να κρεμάσεις ρούχα...
μαλλον μανταλενα επρεπε να σε λεειΜωρό μου, δε θα το πιστέψεις αυτό που θα σου πω τώρα...Ο κολλητός μου χρόνια από παιδιά μαζί, Ζωίτσα(στα νιάτα της) με φώναζε!!!Τυχαίο?!!!
Για πρωινή έπαρση σημαίας είσαι μωρό μου.Καυλημερες!
μην μου πεις οτι μανταρεις και καλτσεςΚάλτσες;;; βλέπω καλά;;; ?
ναι σε λιγο θα μας πει και τον εθνικο υμνο για ανυψωση ανιθηκουΓια πρωινή έπαρση σημαίας είσαι μωρό μου.
Τα άτακτα αγόρια μου..!!!❤
Σκύψε ευλογημένη ?
Σκύψε ευλογημένη ?
βρε βρε , εδω και εσυ πρωινιατικα .. για πες κανα νεο
εχω οταν ειμαι ετσι απλα δεν τις κάνωΈχω τόσες δουλειές να κάνω και μόνο που της σκέφτομαι μ έχει πιάσει πονοκέφαλος..?
περαστικος φιλε ειδα φως και μπηκαβρε βρε , εδω και εσυ πρωινιατικα .. για πες κανα νεο
Πόσο θα ήθελα να μη κάνω τπτ αλλά έλα που δεν γίνεται ,και δεν μιλώ για ραντεβού φυσικάεχω οταν ειμαι ετσι απλα δεν τις κάνω
η μανταμ σουσουΛοιπόν χθες συναγωνιστής σας ήρθε με τα λουλουδάκια του,σενιος, από εδώ και πέρα οποιος έρχεται χωρίς λουλούδια και σοκολατάκια θα σκέφτομαι αν θα τον δέχομαι ???
Μην τον κάνεις ρόμπα τον άνθρωπο ?Υπάρχει ειδική κατηγορία γι αυτούς εδώ μέσα ????Λοιπόν χθες συναγωνιστής σας ήρθε με τα λουλουδάκια του,σενιος, από εδώ και πέρα οποιος έρχεται χωρίς λουλούδια και σοκολατάκια θα σκέφτομαι αν θα τον δέχομαι ???