Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.364
Είμαι κακια επιρροή ?Με οποίο δάσκαλο καθίσεις........
Είμαι κακια επιρροή ?Με οποίο δάσκαλο καθίσεις........
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙΓια να μη μου το ματιασουν ☺
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδω έχει μόνο γυναικολόγους ???
όχι!Ολες το κανουν αυτο;;
Οι καλυτεροι,
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
Και είπα δε θα έρθεις να μου τη σπάσεις ..για να δεις πόσα κακία έχεις μαζι μου στις αρνητικές κριτικές κελαιδας, στις θετικές μούγκα και θετικές από ΠΑΛΙΑ ΑΞΙΌΤΙΜΑ.ΜΕΛΗ για να μαθεις να λες π@π@ριεςόχι!
Οι πιο πολλές και παλιές δεν το κάνουν και ούτε θέλουν να το κάνουν!
Μπααααα, εδώ μέσα είμαστε τα καλύτερα παιδιά.........Είμαι κακια επιρροή ?
Ρε συ Αφού βλέπεις ότι μισιομαστε πάρε κουβαδακι σου και αντε σε άλλη παραλία ,εδώ δεν είναι για σένα..ξουτόχι!
Οι πιο πολλές και παλιές δεν το κάνουν και ούτε θέλουν να το κάνουν!
απάντησα στον @barock , επίσης έχω να μπω πάνω απο 24 ώρες και δεν διαβάζω καν όλα τα posts σε θέματα που είναι τσίρκο και τρολάρουν!Και είπα δε θα έρθεις να μου τη σπάσεις ..για να δεις πόσα κακία έχεις μαζι μου στις αρνητικές κριτικές κελαιδας, στις θετικές μούγκα και θετικές από ΠΑΛΙΑ ΑΞΙΌΤΙΜΑ.ΜΕΛΗ για να πάρεις να λες π@π@ριες
άντε πάλι!Ρε συ Αφού βλέπεις ότι μισιομαστε πάρε κουβαδακι σου και αντε σε άλλη παραλία ,εδώ δεν είναι για σένα..ξουτ
ούτε καν!Κανονιστε να μαλλιοτραβηχτειτε παλι.
Θα μας αφήσεις ήσυχους τώρα?έκανες εμφάνιση άντε τέλος η παράστασή αύριο πάλι..Εσύ είσαι παρανοϊκός με τόσο μένος προς εμένα χωρίς καν να.με ξέρεις για τα σίδερα είσαιάντε πάλι!
με βρήκες στο bou και θα γράφω όπου γουστάρω!
Η ζήλια σ έχει φάει με.μενα λυσσάξες και όσο με πας κόντρα το ίδιο θα εισπράττειςούτε καν!
Δεν διαβάζω καν όλα τα Posts σε θέματα που δεν αφορουν εκδιδόμενες!
ούτε καν!
Οι καλυτεροι,
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
ρε συ άρχισες πάλι τα τρελά σου?Η ζήλια σ έχει φάει με.μενα λυσσάξες και όσο με πας κόντρα το ίδιο θα εισπράττεις
ούτε καν!
Ναι. Εσύ και οι όμοιοί σου άσε παλιώσε βρωμισε, βρες άλλο παραμύθιρε συ άρχισες πάλι τα τρελά σου?
Απάντησα σε ένα μέλος που δεν είχε κάν σχέση με εσένα και μου την πέφτεις?
Καλά λένε ότι έχεις σηκώσει άγκυρα!
μωρή τρελέγκο!Λοιπόν τελευταία κουβέντα μου γιατί αξία σου δίνω που ασχολήθηκα και τόσο, με.το.που σε βλέπω και μπαίνεις έδω με ειρωνική, επιθετική διάθεση απέναντι μου ΑΝΑΊΤΙΑ επειδή έτσι σου καβλωνει θα στα χώνω μέχρι να ξεκουμπιζεσαι ψυχακια παρανοϊκε
Ρε ηλίθιε οπου γουστάρω και όποτε γουστάρω θα μπαίνω και θα κάθομαι, όσο για δουλειά σήμερα πήρα ρεπό και αραξα να περάσω όμορφα με.χαβαλε και.παλι μου το Γ@μησες! Αι στο δι@ολο.πια άντε απόκτησε ζωή που η ζωή σου είναι μόνο εδώ κακομοίρημωρή τρελέγκο!
Ρώτησε ο barock και του απάντησα και ξεκίνησες να με κάνεις παράθεση και να μου επιτίθεσαι για τις κακές και καλές κριτικές που στο φινάλε άλλοι τις γράφουν και ότι δεν τις σχολιάζω!
Δεν ήξερα ότι επηρεάζω τόσο πολύ τους πελάτες σου!
Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι?
Πάντως εδώ που τα λέμε να είχες δουλειά, δεν θα ξημεροβραδιαζοσουν εδώ μέσα
πάμε πάλι,Με.ολους είμαι μια χαρά περνάω σούπερ με σέβονται σέβομαι , ακόμα και.μελη εναντίον μου τη πρώτη φορά γυρισαν υπέρ μου ,μόνο ΕΣΥ μου πας κόντρα και δε ξέρω το γ@μημενο λόγο.. πραγματικά δε ξέρω..
Ρε ηλίθιε οπου γουστάρω και όποτε γουστάρω θα μπαίνω και θα κάθομαι, όσο για δουλειά σήμερα πήρα ρεπό και αραξα να περάσω όμορφα με.χαβαλε και.παλι μου το Γ@μησες! Αι στο δι@ολο.πια άντε απόκτησε ζωή που η ζωή σου είναι μόνο εδώ κακομοίρη