Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.966
Έχω υποστηρίξει και πολλά αγόρια μέλη εγώ προσωπικά.. Γενικά στο άδικο.. δεν μπορώ τρώγομαιΑλληλεγγύη εκεί που πρέπει και αξίζει όμως.
Έχω υποστηρίξει και πολλά αγόρια μέλη εγώ προσωπικά.. Γενικά στο άδικο.. δεν μπορώ τρώγομαιΑλληλεγγύη εκεί που πρέπει και αξίζει όμως.
Πρεπε να βγαλω βιντεο γιατι βλεπω εχετε παραπονακια !!!Εμείς τις αργίες βίντεο θέλουμε χαχαχαχα
Επιβεβαιώνω και γω.Ειναι και γαμω τα ατομα. Στο επιβεβαιωνω εγω που ειμαι τυχερος να την εχω συναντησει 2 φορες .
Γι' αυτό είσαι γαμώ τα άτομα!Έχω υποστηρίξει και πολλά αγόρια μέλη εγώ προσωπικά.. Γενικά στο άδικο.. δεν μπορώ τρώγομαι
Τι λες κορίτσι που κούρασες;!!χαρά μου μεγάλη όπως συμμετέχω σε σένα να σ έχω εδώ..!!Πρεπε να βγαλω βιντεο γιατι βλεπω εχετε παραπονακια !!!
Χαχαχαχαχα
Τα φιλια μου τζο συγνωμη αν σε κουρασα
Πάμε για debate; Χαχαχαχαχαχα!Να πω τι μου θυμίζει το νήμα τώρα έτσι που τα λέμε χαλαρά;;συγκέντρωση πολιτικού κόμματος που ξεκινά όμορφα συζητά πολιτισμένα αλλά στο τέλος θα πλακωθουν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Το σιαξα λιγουλάκι.Να πω τι μου θυμίζει το νήμα τώρα έτσι που τα λέμε χαλαρά;;συγκέντρωση πολιτικού κόμματος που ξεκινά όμορφα συζητά πολιτισμένα αλλά στο τέλος θα πλακωθουν στα τσιμπούκια ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Θα το βγαλουμε μαζι μαθητρια μου στο επομενο μαθημα.Πρεπε να βγαλω βιντεο γιατι βλεπω εχετε παραπονακια !!!
Χαχαχαχαχα
Τα φιλια μου τζο συγνωμη αν σε κουρασα
Ξεβρακωτο αγόρι που από το 1 λεπτό που μπήκα εδώ μου φέρθηκε άψογα...Το σιαξα λιγουλάκι.
Ξέρεις οτι έχουμε την ίδια αδυναμία να μην αντέχουμε τους βλαμμένους και τους μαλάκες.Ξεβρακωτο αγόρι που από το 1 λεπτό που μπήκα εδώ μου φέρθηκε άψογα...
Αυτο και αν ειναι χαρα!! Τα δυο καλυτερα κοριτσια ολου του σαιτ μαζι εδω.. Πολλα φιλια και στις δυο σας..Τι λες κορίτσι που κούρασες;!!χαρά μου μεγάλη όπως συμμετέχω σε σένα να σ έχω εδώ..!!
Φυσικά!!!Συμφωνώ απόλυτα !!!κοριτσια φροντιστε να εισαστε εσεις σωστες και μην ακουτε τις "επιθεσεις"
πολλες φορες δεν ξερεις ποσο μπορει να ενοχλησει καποιον κατι που εμεις το θεωρουμε κατι απλο.
μην ξεχναμε οτι αυτη η δουλεια εχει συναναστροφη με πολυ κ διαφορετικο κοσμο
Εσύ πάλι πίτσα* θα παραγγείλεις, δε σου έχω εμπιστοσύνη.Τι λέτε να παραγγείλουμε κάνα σουβλακι και μπύρα γιατί πείνασα μια που είμαστε τόσοι;!
Εγω δυστυχως δεν μπορω τρωω μονο σαλατεςΤι λέτε να παραγγείλουμε κάνα σουβλακι και μπύρα γιατί πείνασα μια που είμαστε τόσοι;!
Ο δελαπατριδης λείπει από τον συνδυασμό του κόμματοςΝα πω τι μου θυμίζει το νήμα τώρα έτσι που τα λέμε χαλαρά;;συγκέντρωση πολιτικού κόμματος που ξεκινά όμορφα συζητά πολιτισμένα αλλά στο τέλος θα πλακωθουν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!