baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 206
εκλεισε! Deal!Εσύ θα φέρεις τσουρέκι με σοκολάτα και εγώ θα σου πάρω πιπαρα σπέσιαλ..άσε τις τρίχες
εκλεισε! Deal!Εσύ θα φέρεις τσουρέκι με σοκολάτα και εγώ θα σου πάρω πιπαρα σπέσιαλ..άσε τις τρίχες
δλδ εαν σου φτιαξω σοκολατοπιτα απο τα χερακια μου θα με πιπωσεις κι εμενα σπεσιαλ;
respectΝτροπή και αίσχος μου...ρε αγόρι πως θα έβγαινε το βίντεο κλιπ υπερπαραγωγή..;;Έπρεπε να φαίνεται καλά το υλικό.. μες στην γκρίνια είστε μερικοί..σας νταντευω πολυ μου φαίνεται...
ναι αλλα εγω δε θελω βιντεο....εγω θελω να τα αδειασω ολα μεσα σου!!!!Είσαι γκρινιάρης, φαντάσου εγώ είμαι γκόμενά και δεν θέλω γκρίνια!(αγαπώ γκρινιάρηδες παραπονιαρηδες)
η μονη γυναικα που ηξερα να μην γκρινιαζει ηταν μια BiBiBo που ειχε η αδερφη μουΕίσαι γκρινιάρης, φαντάσου εγώ είμαι γκόμενά και δεν θέλω γκρίνια!(αγαπώ γκρινιάρηδες - παραπονιαρηδες)
Το 2ο μας ήταν έντονο πολύ...στο είπα..!!Για να δούμε και το 3ο μωρο.. !!Κουκλαρα ομορφη ελπιζω μετα απο τα 2 υπεροχα, καβλωτικα και πολυ kinky ραντεβου μας να τριτωσει συντομα το καλο. Ευχαριστω baby.
Με μπέσα σου μιλώ δεν γουστάρω ζήλια και γκρίνια αρρωσταίνω ...περίεργο για γυναίκα ,ξέρωη μονη γυναικα που ηξερα να μην γκρινιαζει ηταν μια BiBiBo που ειχε η αδερφη μου
στην γκρινια συμφωνω.. αλλα η ολιγη κ υγιεις ζηλεια δενκακο.. Δειχνει ενδιαφερον κ καψουρα. Αλλα το τονιζω..ΛΙΓΟ ζηλεια.. η πολυ ειναι αρρωστια κ επικινδυνηΜε μπέσα σου μιλώ δεν γουστάρω ζήλια και γκρίνια αρρωσταίνω ...περίεργο για γυναίκα ,ξέρω
Δεν καψουρευομαι και δεν ερωτεύομαι εδώ και αρκετα χρόνια..αρα απέχω απ αυτά.. άλλο αν επιλέγω σταθερή συντροφιά να έχω κατά καιρούς...που έχουν πέσει εξηγήσεις από πριν..στην γκρινια συμφωνω.. αλλα η ολιγη κ υγιεις ζηλεια δενκακο.. Δειχνει ενδιαφερον κ καψουρα. Αλλα το τονιζω..ΛΙΓΟ ζηλεια.. η πολυ ειναι αρρωστια κ επικινδυνη
Κρυοκωλη αγγλιδαΔεν καψουρευομαι και δεν ερωτεύομαι εδώ και αρκετα χρόνια..αρα απέχω απ αυτά.. άλλο αν επιλέγω σταθερή συντροφιά να έχω κατά καιρούς...που έχουν πέσει εξηγήσεις από πριν..
Δεν καψουρευομαι και δεν ερωτεύομαι εδώ και αρκετα χρόνια..αρα απέχω απ αυτά.. άλλο αν επιλέγω σταθερή συντροφιά να έχω κατά καιρού
σταση ζωης ή την εχεις πατησει?Δεν καψουρευομαι και δεν ερωτεύομαι εδώ και αρκετα χρόνια..αρα απέχω απ αυτά.. άλλο αν επιλέγω σταθερή συντροφιά να έχω κατά καιρούς...που έχουν πέσει εξηγήσεις από πριν..
Απόλυτα συνειδητή στάση ζωής!!σταση ζωης ή την εχεις πατησει?
respectΑπόλυτα συνειδητή στάση ζωής!!
κόντευε η πίπα και λακισες ρε μούτρο..;;Κρυοκωλη αγγλιδα
Του φευγατου η μάνα δεν έκλαψε ποτέκόντευε η πίπα και λακισες ρε μούτρο..;;
συναγωνιστες να ξετε, αν θελετε να ριξετε θηλυκο μαγειρεψτε της.. ΝΑ ξερετε ομως ε?Άντε πάω να φάω τώρα αγοράκια...Ωραια τα γαμησια αλλα δεν χορταίνουν την κοιλίτσα..
.....ήταν όμορφα γιατί ήξερα με ποιον θα βρεθώ πάλι.. και έχουμε περάσει απίστευτα...έτσι και σήμερα ήταν τπτ δεν άλλαξε.. εγώ ευχαριστώ!Μάκια!αν και ειχαμε πολυ καιρο να βρεθουμε, η ιδια σταθερη αξια ηΤζο, σαν το παλιο καλο κρασι.....ευχαριστω για τη φιλοξενια στο χωρο σου μωρο και οσα ακολουθησαν....το χρειαζομασταν και οι δυο.. φιλουρες