argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.863
- Πόντοι
- 9.297
Θα είναι κάτι νέο...ίσως ξέρει πολλά ο παππούς.....λες? Η θα με δω πρωτοσέλιδο στην εσπρέσσο ...
Θα είναι κάτι νέο...ίσως ξέρει πολλά ο παππούς.....λες? Η θα με δω πρωτοσέλιδο στην εσπρέσσο ...
Κοριτσαρα μου, εισαι σαν μια νυμφη που αποπνεει δροσια απο παντου και περιμενει το επομενο θυμα της που θα τον τυλιξει για να γευτει τους χυμους σου......χαλάρωση..
Καληνυχτα και καλη ξεκουραση ομορφουλα.....χαλάρωση..
Ω τι όμορφο αυτό που έγραψες αγοράκι μου !!!Κοριτσαρα μου, εισαι σαν μια νυμφη που αποπνεει δροσια απο παντου και περιμενει το επομενο θυμα της που θα τον τυλιξει για να γευτει τους χυμους σου..
Καληνύχτα μωράκι μου,επίσης..Καληνυχτα και καλη ξεκουραση ομορφουλα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Ελα βρε γκρινιάρη μου ,να τα κατάφερες σήμερα...και σε αποζημίωσα, ξέρω ότι λατρεύεις πίπα μου.. είπαμε και τα δικά μας,τα παλιά.. και τα νέα !!Μάκια μωρό μου..Ρε παιδιά τι θα γίνει; Εμείς θα τη βρούμε ποτέ ελεύθερη; Προσπαθώ τρεις μέρες να κλείσω ραντεβού και τη βρήκα σήμερα με τα χίλια ζόρια! Να βαλουμε και μηχάνημα με χαρτακι για σειρά προτεραιότητας!
Τουλάχιστον η πίπα της ήταν ότι καλύτερο και ηρέμησα! Φιλιά πολλά κοριτσάρα , σε ευχαριστώ
Καλημερα κουκλαρα μου ατελειωτη..Καλημέρα και καλό μήνα..!
Καλημερα κουκλαρα μου ατελειωτη..
Καλημερα και καλο μηνα στο λουλουδι μας με τα ομορφα μπουτακια της.Καλημέρα και καλό μήνα..!
Δείξει κ λίγο γυμνές πατούσες καλό μηνααΚαλημέρα και καλό μήνα..!
Καλημέρα μωράκ,καλό μήνα!Καλημερα και καλο μηνα στο λουλουδι μας με τα ομορφα μπουτακια της.
Τέτοια λες κ μας κ@υλωνεις πρωί πρωίΈχω βάλει, αλλα κάτι θα κάνω πάλι..!
Επίσης αγόρι του Πειραιά!Καλο μηνα με υγεια
Βαλε και ηχο να γουσταρουμε.Υλικό μέχρι να ξαναμπώ ..boys!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
One more...
Ασταμάτητο σεξ τέλος!Τι ζημιά μας έχεις κανει ρε Τζο..