Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.582
Χαχαχαχχα έχε χάρη που νυστάζω αλλιώς έχει πλάκα σήμερα εδώ..!Άντε μάκιαΚαλέ ποια γυμνάστρια;;;;
ΓΥΝΜΗΣΤΡΙΑ είναι η κοπέλα
Χαχαχαχχα έχε χάρη που νυστάζω αλλιώς έχει πλάκα σήμερα εδώ..!Άντε μάκιαΚαλέ ποια γυμνάστρια;;;;
ΓΥΝΜΗΣΤΡΙΑ είναι η κοπέλα
Χάχα καληνύστα ΤζοΧαχαχαχχα έχε χάρη που νυστάζω αλλιώς έχει πλάκα σήμερα εδώ..!Άντε μάκια
Το καλύτερο κοριτσι
Καλημερα κοριτσι μου ομορφο.. Συνεχιζεις να ενισχυεις την ανυπομονησια μου..Καλημερούδια!
Καλημέρα !!Και η αναμονή, παιχνίδι ειναι του μυαλού!Καλημερα κοριτσι μου ομορφο.. Συνεχιζεις να ενισχυεις την ανυπομονησια μου..
Δηλαδή εμένα που μου αρέσουν τα καλά κορίτσια να μην τη συναντήσω;Το καλύτερο κοριτσι
Τα κακά ήθελα να γράψω γαμω τον κορέκτορα μου!Δηλαδή εμένα που μου αρέσουν τα καλά κορίτσια να μην τη συναντήσω;
Θα κρασαρει το σαϊτ βρεΔεν πειράζει θα κάνω διαγωνισμό και.για γαμπρό εδώ χαχαχχαχαχαχχαχαχα!!!!
Στο σεξ γίνομαι διάολος...Δηλαδή εμένα που μου αρέσουν τα καλά κορίτσια να μην τη συναντήσω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα κακά ήθελα να γράψω γαμω τον κορέκτορα μου!
Δηλώνω fan αν και ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρεθούμε
Ω νά σού γαμήσ...πρωινιάτικα ξετσίποτη νεαρά... . Πάλι τά κλαρίνα έπιασες?... Ήπιες τουλάχιστον καφεδάκι ή κατευθείαν κλαρίνα?... Καλημέρα....Καλημερούδια!
Είπα να σας Καβλωσω και να πιω μετά χαχαχαχΩ νά σού γαμήσ...πρωινιάτικα ξετσίποτη νεαρά... . Πάλι τά κλαρίνα έπιασες?... Ήπιες τουλάχιστον καφεδάκι ή κατευθείαν κλαρίνα?... Καλημέρα....
Δέν παλευεσαι καυλιάρα νεαρά... όλα στό στόμα σου τά βάζεις.... φτού σου....Είπα να σας Καβλωσω και να πιω μετά χαχαχαχ
Ούπς....σάν τόν Αθανάσιο Διάκο σέ σούβλησε ο κύριος ξεδιάντροπη νεαρά..... Καλά σού έκανε. .... Νά μάθεις να μή μάς καυλώνεις μεσημεριάτικα ....Βάζω την συνέχεια του χθεσινού βίντεο και σας αφήνω αγόρια προς το παρων,θα τα πούμε μετά πάλι
Το ρωτάς φίλε μου? Είναι πολύ φιλική κοπέλα καί πολύ καλή στήν δουλειά της. Θά περάσεις τέλεια. Άλλωστε γιαυτό έχει τόσο καλές κριτικές. Καί μέ πολύ χιούμορ άν κατάλαβες. Όρμα... ..Καλησπέρα σε όλους ... Καινούριος εδώ .και γενικά καινούριος στην όλη φάση ... Ψάχνωντας ώρες και διαβάζοντας πολλές σελίδες για την Joanna .νιώθω λες και την ξέρω χρόνια ..
Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο μέσα στον μήνα να την επισκεφθω .. ..είναι η πρώτη φορά που θα κάνω κάτι τέτοιο .. λέτε να είναι η καλύτερη πρώτη εμπειρία ;; Είδα και τα βιντεάκια και γουστραρω τρέλα ...αχχχχ και αυτά τα ποδια αχχχχχ
Καινούργιε φίλε του νήματος και του σπορ απ ότι κατάλαβα, αρχικά καλώς ήρθες.Καλησπέρα σε όλους ... Καινούριος εδώ .και γενικά καινούριος στην όλη φάση ... Ψάχνωντας ώρες και διαβάζοντας πολλές σελίδες για την Joanna .νιώθω λες και την ξέρω χρόνια ..
Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο μέσα στον μήνα να την επισκεφθω .. ..είναι η πρώτη φορά που θα κάνω κάτι τέτοιο .. λέτε να είναι η καλύτερη πρώτη εμπειρία ;; Είδα και τα βιντεάκια και γουστραρω τρέλα ...αχχχχ και αυτά τα ποδια αχχχχχ
Welcome. Η κοπελα ειναι αυτο που βλεπεις. Φιλικη, με καλη διαθεση και κανει οτο περναει απο το χερι της (και οχι μονο) να περασεις καλα. Πιστευω δεν θα μετανιωσεις κανοντας ραντεβου μαζι της. Ελπιζω να σε βοηθησα. Καλα να περασεις.Καλησπέρα σε όλους ... Καινούριος εδώ .και γενικά καινούριος στην όλη φάση ... Ψάχνωντας ώρες και διαβάζοντας πολλές σελίδες για την Joanna .νιώθω λες και την ξέρω χρόνια ..
Σερπαντίνα το πας ευλογημένηΝομίζω έχω μέρες να βάλω πιπουλα !!