barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.098
- Πόντοι
- 5.506
Χυμους να πινεις, χυμους να ξαναελθουν τα υγρα στη θεση τουςΩ ναι και περιμένω καφέ...?
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Χυμους να πινεις, χυμους να ξαναελθουν τα υγρα στη θεση τουςΩ ναι και περιμένω καφέ...?
Πίνω και χυμούς μπολικους,μου είχε μείνει από το πρωταθλητισμό (Όχι στις πίπες ?)Χυμους να πινεις, χυμους να ξαναελθουν τα υγρα στη θεση τους![]()
Φρέντο καπουτσίνο μέτριο μαυρη ?.καφεδάκι γουστάρω φουλ αν και δε καπνίζω γιατί λένε πάνε πακέτο αλλά καμία σχεσηΠαραγγελία
Ακόμα Όχι μάτια μου παραμένω βόρεια..θα χαρώ να έρθεις εσύ σε μένα!Θα έρθεις στο bill να σε ξεσκισο το κωλακι
Σκηνοθέτης είσαι?κλέβεις στην πίπα
ΧαχαχχαχχαχαχχαΣκηνοθέτης είσαι?
Το εσιαξα λιγακιΦρέντο πουτσινο μέτριο μαυρη ?.καφεδάκι γουστάρω φουλ αν και δε καπνίζω γιατί λένε πάνε πακέτο αλλά καμία σχεση
Είσαι ελεεινός ?Το εσιαξα λιγακι![]()
Έχεις καύλες πρωί πρωί βλέπω θα έρθεις στο bill στο κέντρο
Ειμαι, ειμαι……Είσαι ελεεινός ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντα έχω κάβλες εγώ...24hours
Κ εσύ με κάβλες πρωί πρωί Ε??Ειμαι, ειμαι……
Το καλύτερο γαμισι πρωινόΚ εσύ με κάβλες πρωί πρωί Ε??
Ξεση-κωμενο σε βλέπω.. ???Το καλύτερο γαμισι πρωινό
Ο,τι πρέπει για γλυψιμο κοριτσάρα μου. Και μετά μια πρωινή πίπα έτσι για να πάει καλά η μέρα !
Όταν ακούω για πίπες ξεσηκώνομαι ?Ο,τι πρέπει για γλυψιμο κοριτσάρα μου. Και μετά μια πρωινή πίπα έτσι για να πάει καλά η μέρα !
Βλέπω το βιντεάκι που ανέβασες με την πίπα και τρελαίνομαι γιατι σκέφτομαι να τελειώνω στο στόμα σουΌταν ακούω για πίπες ξεσηκώνομαι ?