Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.865
- Πόντοι
- 5.956
Δεν χαλαω χατιρι σε ομορφες κυριες εγω......Μμμμμμμ.....νομίζω ναι....
Δεν χαλαω χατιρι σε ομορφες κυριες εγω......Μμμμμμμ.....νομίζω ναι....
εγώ προειδοποίησα και αμαρτία ουκ έχω. Αν πας επάνω θα σου φωνάζουμε εμείς οι ΑθηναίοιΆλλο που δεν θέλω, τραβάτε με κι ας κλαίω χαχαχαχ!
Morning..
Good morning girl. On fire βμεπω πρωξ πρωι. Ξεκουραστηκαμε και ξυπνησαμε ορεξατη.
Ούπς..... πάρε το χέρι σου από εκεί μωρή ξετσίποτη νεαρά.... πρωΐ πρωΐ τό κοκό έχεις στό μυαλό σου?....φτού σου....χαχαχαMorning..
Καλό μας μεσημέρι....(time for training)
Αμάν, αμάν, αμάν!!!!!Morning..
Καλημέρα μανάριMorning..
Σας ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που με ζητάτε σε πολλά μέρη της Ελλάδος! Πολύ δύσκολο μεν λόγω υποχρεώσεων, οχι ακατόρθωτο...!δε κατεβαινεις λιγες μερες κρητη να απολαυσουμε και εμεις λιγο?
Αν κατεβεις για πρωθυπουργος σε βλεπω με ποσοστο πανω απο 80%. Ευκολα.Σας ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που με ζητάτε σε πολλά μέρη της Ελλάδος! Πολύ δύσκολο μεν λόγω υποχρεώσεων, οχι ακατόρθωτο...!
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!Εγώ και η Τσιτσιολινα ένα πράμα!!Αν κατεβεις για πρωθυπουργος σε βλεπω με ποσοστο πανω απο 80%. Ευκολα.
Κσμια σχεση. Εσυ εισαι το κατι αλλο.ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!Εγώ και η Τσιτσιολινα ένα πράμα!!
Να σου στείλω και εγώ ένα ...πμ.Ναι φυσικά
Να σου στείλω και εγώ ένα ...πμ.
. γίνεται
Μ έχεις μάθει καλα ε;;;άντε να παμε για δουλειά,μάκία !!Τα τρία θεμέλια πράγματα της φίλη μου της Τζό σ’ αυτήν τη ζωή είναι: κάτι να κάνεις, κάτι να τρώς , κάτι να απολαμβάνεις