Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Εγώ δέν έχω καθόλου!!!! Τι γίνεται?Ναι ρε γαμωτο
Εγώ δέν έχω καθόλου!!!! Τι γίνεται?Ναι ρε γαμωτο
Εγώ δέν έχω καθόλου!!!! Τι γίνεται?
Tα βρηκατε;@koumanidas ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ότι κ εγω, εδώ και μέρες!
Τώρα τήν πέφτει στήν Εύα 16. Μιλάμε γιά άρωστο άτομο!!!!!Ακόμα καί σέ κοπέλες τής Θεσσαλονίκης φίλε μου. Ο τύπος έχει χοντρό πρόβλημα .....
Α...εμενα μ αρεσει να δινω!
τα βρήκα και έβαλα το αγαπημένο μου.. πίπες!!!
Ω νά σού γαμήσ...κουνήστρα.... πάντως κουνιέται πολύ καλά.... αν κουνιέται έτσι καί στό κρεβάτι.......!!!!!!.......!!!
τι εχεις να πεις τωρα ...?Ο συγκεκριμένος με πλησίασε αρχικά,εδώ γιατί δεν τον έχω δει έξω, με γλυκό τρόπο,στην πορεία άρχισε ν αλλάζει και θα δείτε τι εννοώ,επίθεση χωρίς αιτία, απ ότι έχω δει το κάνει σε όλες τις κύριες.. μέχρι που έλεγε ψέματα σε δικούς του ότι μ.εχει δει και του είπα ότι τέτοια δεν γουστάρω.. ήδη τα έχω κάνει αναφορά τα μηνύματα του,κορίτσια οσες έχετε πάθει το ίδιο από τον συγκεκριμένο,κάντε αναφορά κ εσείς γιατί δεν σταματά με τπτ.
Υποθετω,χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας...όταν λέει ότι τα μηνύματα δεν είναι έτσι και αυτά είναι δικά του γραπτά..Δυστυχώς μαλλον μιλάμε για διπολική διαταραχή..όταν πρώτο μπήκα μ εκραζε ,μετά με εγλυφε πρβ..λέω μέσα μου μπορεί να είναι παρεξηγημένος ,άσχετη ήμουν μ αυτα εξάλλου ,και το αποτέλεσμα αυτά τα μηνύματα τα αισχρά οταν είδε ότι δεν δίνω φιλιά..που γιατί να τον νοιάζει ,εφόσον είχε γράψει σε αλλο μηνύμα του ότι δεν έχει τόσα χρήματα για ραντεβού Και φοβάται τον ιό και δεν θα βρεθούμε ...Νίπτω τας χείρας μου..τι εχεις να πεις τωρα ...?
Ντροπή σου νεαρά!!!! Σαρακοστή καί θέλεις ώμο κρέας..... Αμαρτωλή...... χαχαχα φιλάκια....
τα βρήκα και έβαλα το αγαπημένο μου.. πίπες!!!
Τι τραβάω αγαπημένε μου.. τα βλέπεις...τι αμαρτίες πληρώνω..χαχαχαχα!!Ντροπή σου νεαρά!!!! Σαρακοστή καί θέλεις ώμο κρέας..... Αμαρτωλή...... χαχαχα φιλάκια....
Πάλι τσιτσίδι εσύ;Καλημέρα!
Έπιασε κρύο, σιγά σιγά θα βάλω ένα βρακάκι...Πάλι τσιτσίδι εσύ;
Αφού είσαι αμαρτωλή μωρή.... θά σε εξομολογησω όταν έρθω κάτω.... ο Άγιος Πρεβέζης ένα πράγμα.... εσύ στά γόνατα κι εγώ όρθιος.... θά συγχωρείς ευλογημένη..... αλληλούια.....Τι τραβάω αγαπημένε μου.. τα βλέπεις...τι αμαρτίες πληρώνω..χαχαχαχα!!
Να βαλεις, εχουμε και μικρα παιδια στο φορουμΈπιασε κρύο, σιγά σιγά θα βάλω ένα βρακάκι...
....μπα,σήμερα είμαστε τα μεγάλα παιδιά εδώ..Να βαλεις, εχουμε και μικρα παιδια στο φορουμ
Σέ θέλω όμως με στολή καλόγριες αμαρτωλή νεαρά..... μάς έχεις διαολίσει πολύ σαρακοστιάτικα.. ..εγώ σαρακοστή δεν τρώω ούτε ψητό ούτε βραστό ....... μόνο ζεστό.......μ@ υνακι καί προπαντός κωλαράκι...Αυτό με τρελένει περισσότερο ....Αφού είσαι αμαρτωλή μωρή.... θά σε εξομολογησω όταν έρθω κάτω.... ο Άγιος Πρεβέζης ένα πράγμα.... εσύ στά γόνατα κι εγώ όρθιος.... θά συγχωρείς ευλογημένη..... αλληλούια.....
Ελα εσύ Αθήνα και θα δοκιμάσεις τους μεζέδες...Σέ θέλω όμως με στολή καλόγριες αμαρτωλή νεαρά..... μάς έχεις διαολίσει πολύ σαρακοστιάτικα.. ..εγώ σαρακοστή δεν τρώω ούτε ψητό ούτε βραστό ....... μόνο ζεστό.......μ@ υνακι καί προπαντός κωλαράκι...Αυτό με τρελένει περισσότερο ....