Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.637
Πώς περνάτε;
Με σενα στην παρεα τελεια...... ομορφο κοριτσακι.Πώς περνάτε;
Πάντα ευγενής...πολυ χαίρομαι τέτοιους άνδρες...Με σενα στην παρεα τελεια...... ομορφο κοριτσακι.
Ευχαριστω πολυ αλλα και εμεις τετοιες γυναικαρες.Πάντα ευγενής...πολυ χαίρομαι τέτοιους άνδρες...
Μαξέψου λίγο πρόστυχη νεαρά μέ τά πρόστυχα τά μαύρα τά εσώρουχα σου......μάς τόν σήκωσες γιά τά καλά......χαχαχα.Πώς περνάτε;
...γλυκο μου αγόρι του Βορρά...Μαξέψου λίγο πρόστυχη νεαρά μέ τά πρόστυχα τά μαύρα τά εσώρουχα σου......μάς τόν σήκωσες γιά τά καλά......χαχαχα.
Χάχα... Τόν αετό.....λέω άκαρδη καί ασπλαχη νεαρά. Χαχαχα......γλυκο μου αγόρι του Βορρά...
ΜούσκεμαΠώς περνάτε;
Αδυναμία μου!!!!!!Μούσκεμα
Αυτό το νεαρά, αν και ξέρω ότι δεν είμαι, μου αρέσει πολύ!!!!!Χάχα... Τόν αετό.....λέω άκαρδη καί ασπλαχη νεαρά. Χαχαχα...
εγώ λέω να πάς κοντά στο παρκο Γουδί που σηκώνουν χαρταετούς μια και έχει άπνοια να τους δείξεις τα κάλη σου και να σηκωθούν όλοι οι αετοί και τα σπουργίτιαΑδυναμία μου!!!!!!
εγώ λέω να πάς κοντά στο παρκο Γουδί που σηκώνουν χαρταετούς μια και έχει άπνοια να τους δείξεις τα κάλη σου και να σηκωθούν όλοι οι αετοί και τα σπουργίτια
Δεν πιστεύω να τα αφήσεις παραπονεμένα τα παιδιά Ολο και κατι καλό θα έκαναν εκτός το να πλύνουν τα πιάταΕίμαι στο εξοχικό την κοπάνησα εχθές, έχω και καλή παρέα, αν και θα φύγουν τα παιδιά τώρα,εγώ αύριο πρωί γυρνώ νωρίς!
Α είναι το παρεάκι μου χρόνια,αγόρια & κορίτσια, σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί,αρα δεν υφίσταται τπτ πέραν αδελφικής αγάπης μεταξύ μας!!Δεν πιστεύω να τα αφήσεις παραπονεμένα τα παιδιά Ολο και κατι καλό θα έκαναν εκτός το να πλύνουν τα πιάτα
Επιβάλλονται τέτοιες χαλαρές στιγμές. Αύριο θα γυρίσεις με γεμάτες μπαταρίες και ποιός σε πιάνει.!!!!!!!Α είναι το παρεάκι μου χρόνια,αγόρια & κορίτσια, σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί,αρα δεν υφίσταται τπτ πέραν αδελφικής αγάπης μεταξύ μας!!
Αναστάτωση είσαι....Πώς περνάτε;
....χαίρομαι...!Αναστάτωση είσαι....
Οχι OMG Τζο....Ω.Ν.Σ.Γ!!!
Σας έβαλα και μονολεπτο σεξ χθες,δεν έχετε παραπονο...Οχι OMG Τζο....Ω.Ν.Σ.Γ!!!