desperado21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 2.357
Ετοιμη να δεχτει εισβολη ειναι.Ομορφιές βλέπω.
Ετοιμη να δεχτει εισβολη ειναι.Ομορφιές βλέπω.
Ωραιο roleplay θα ηταν αυτό, να ειναι εκεινη η Ουκρανια και εμεις ο ΠουτινΕτοιμη να δεχτει εισβολη ειναι.
Στην κατάλληλη θέση...Ετοιμη να δεχτει εισβολη ειναι.
? μετά την υπέροχη φωτό αγαπήτή νομίζω ότι η χειροπαιξία θα έφτασε σε υψηλά επίπεδα και οι βρύσες θα είχαν την τιμητική τους
Ξερω και σε ποιες επαρχιες θα μπουκαρα πρωτα.Ωραιο roleplay θα ηταν αυτό, να ειναι εκεινη η Ουκρανια και εμεις ο Πουτιν
Εδώ Τζ'ό ένας τρωικός πόλεμος έγινε γιά τον κώλο της Ελένης πού να κωλώσουν οι φαν σου όταν προκαλείς με τα κάλη σου και τας σεξουαλικές φωτόΤι είστε εσείς καλέ, δεν πρόλαβα να βγω να ξαναμπώ , ολόκληρο πόλεμο σχεδιάσατε!!!!Άντρες.. ?
Σε λιγο θα ξεκινησουμε και τον βομβαρδισμοΤι είστε εσείς καλέ, δεν πρόλαβα να βγω να ξαναμπώ , ολόκληρο πόλεμο σχεδιάσατε!!!!Άντρες.. ?
Σε λιγο θα ξεκινησουμε και τον βομβαρδισμο
Εμ.γι αυτό σας προσέχω και σας βάζω υλικό και σας μιλώ όσο μπορώ...Άντε πάω τώρα..να είστε καλά αγόρια..?Εδώ Τζ'ό ένας τρωικός πόλεμος έγινε γιά τον κώλο της Ελένης πού να κωλώσουν οι φαν σου όταν προκαλείς με τα κάλη σου και τας σεξουαλικές φωτό
καληνύχτα και όνειρα απονήρευτα αύριο θά έχει σιέστα οπότε νάνι :ρότον:Εμ.γι αυτό σας προσέχω και σας βάζω υλικό και σας μιλώ όσο μπορώ... Άντε πάω τώρα.. να είστε καλά αγόρια..?
Νομιζω και τα εμφράγματα τοτε γινονται,.Τα καλύτερα γ@μησια γίνονται η αργά βράδυ η το ξημέρωμα...?
ΜμμμΛοιπόν, μόλις ξεμπερδέψω με κάποιες δουλειές μου σύντομα, που με περιορίζουν στο θέμα χρόνου μου,θα βάλω δώρο ένα free fuck στο χώρο μου,ως μια μικρή ανταπόδοση προς την υποστήριξη σας σε μένα και στο νήμα μου ..καλο σας βράδυ..?
Καβλιαρη ..σ ευχαριστώ για το πρωινό μου χυσιμο....?ότι πρέπει Ήταν για να συνεχίσω την μέρα μου ..!!Επιτέλους συνάντηση με τη νηματοθετρια!
Μια ώρα υψηλού αισθησιασμου με μια sexy γυναικάρα φυλακισμένη σε εφηβικό σωμα!
Εκπληκτικές υπηρεσίες και καβλα στα ύψη!
Τρόμαξα να σε γνωρίσω ντυμένη !!