BigGeorge1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Καληνύχτα κούκλαΚαληνύχτα αγαπημένε George ?
Καληνύχτα κούκλαΚαληνύχτα αγαπημένε George ?
Με πιπινια όχι με 60αρεςμε τον Τασσο με το που σηκωθει το αεροπλανο παρτι χωρις τελειωμο στο αεροδρόμιο εχουμε κανονισει
Τωρα για ουρί δεν νομίζω για λουρί και για Δρομοκαΐτειο είναι σίγουροΟυρί του παραδείσου
Εννοείται βιλος να πέφτει και ας είναι και ουρανοκατέβατοςΚαληνύχτα...θα χαρώ.. ?
Άλλη μία εδώ μέσα έγραψε κάτι αντίστοιχο και την έστειλα για φάρμακα και μόλις με είδε στο Μπιλ μετά από πολύ καιρό χοροπηδάνε σαν μαϊμούΑγάπες είναι αυτά που μου κάνει ?,είναι αντιδραστικό αγόρι..
Αργά και βασανιστικά.. ??
κανε λιγο ησυχια σεβασμος μηδεν οταν ο αλλοςΚαλημέρες...?
Τι συμβαίνει εδώ?
Καλημέρα όμορφη! Πως ξύπνησες;Καλημέρες...?
που εισαι ρεεεεεεε αρχισες να κανεις αρχηγικες εμφανισεις 1 μπαινεις 6 βγαινειςΤι συμβαίνει εδώ?
ξενυχτησες εεε εβλεπες τα παλαμαρι του βαρκαρη liveΚαλώς τ αγοράκια τ άτακτα..και τα μη άτακτα χαχαχαχα!!Μόλις ξύπνησα και φτιάχνω καφέ.
5 κοιμήθηκα άστα.. είχα πιει καφέ αργά κ την πάτησαξενυχτησες εεε εβλεπες τα παλαμαρι του βαρκαρη live
Γειά σου αγοράκι μου όμορφο!!Τι συμβαίνει εδώ?
kafe eixeς piei h tipota αλλο5 κοιμήθηκα άστα.. είχα πιει καφέ αργά κ την πάτησα
Καλημέρα μωρό...???Καλημέρα όμορφη! Πως ξύπνησες;
καλημέρα Τασσουληkafe eixeς piei h tipota αλλο
καλος τον λεφτα του φορουμ εδω ψωλαρμενιζω μπας και την ψησω και φυγει σημερακαλημέρα Τασσουλη
ηθελα να ξερω ολο μωρα συναντας κανα κωλογερο δεν εχεις δει ????Καλημέρα μωρό...???
...σε είδα σουπιά κ σένα που γέλασες στο 60αρα..κάτσε να πιω καφέ να μου πει τι εννοούσε...?καλημέρα Τασσουλη