jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Εννοώ ρε παιδί μου μουνι απλά το είπα ευγενικά,έχεις πολύ ωραίο μουνι.Που τον είδες αγόρι μου...;;; σε πόσο βαθος βλέπει το ματι σου??:
Εννοώ ρε παιδί μου μουνι απλά το είπα ευγενικά,έχεις πολύ ωραίο μουνι.Που τον είδες αγόρι μου...;;; σε πόσο βαθος βλέπει το ματι σου??:
Ευχαριστώ ομορφιά μου..ξέρω, σε πειράζω...αυτό που είδες ήταν μουνοχειλα πάντως...?Εννοώ ρε παιδί μου μουνι απλά το είπα ευγενικά,έχεις πολύ ωραίο μουνι.
Το ξέρω μωρό μου αλλά ήταν πολύ όμορφα ροζ μουνόχειλα.Ευχαριστώ ομορφιά μου..ξέρω, σε πειράζω...αυτό που είδες ήταν μουνοχειλα πάντως...?
Μπορεί να είσαι 42 αλλά στο δέρμα είσαι τσίτα μωρό μου.Λοιπόν θα πιαστώ από το εκρηκτικό σχόλιο του κυρίου που με αποκάλεσε θρησκεία να πω ενα κουτσομπολιο, ..έτσι μόνο μια αποκαλούσαν οι φαν της όταν την ακολουθούσαν οπου τραγουδούσε ..Την Ρίτα Σακελλαρίου..Δεν ξέρω πόσοι το ήξεραν. .
Γνωρίζω διαφορα γιατί εχω κανει ενα" πέρασμα" στην νύχτα στα νιάτα μου,οχι φυσικά τραγουδιστρια η λαντζα η λουλουδου,(να προλάβω τους καλοπροαίρετους ?) άλλο πόστο..
Δεν είμαι 42 μωρο,που πολύ θα ήθελα, τα έχουμε πει.το 77 είμαι...Κάνε την πρόσθεση..πάντως σ ευχαριστώ που μου κόβεις χρόνιαΜπορεί να είσαι 42 αλλά στο δέρμα είσαι τσίτα μωρό μου.
Τουαλετες? ??Λοιπόν θα πιαστώ από το εκρηκτικό σχόλιο του κυρίου που με αποκάλεσε θρησκεία να πω ενα κουτσομπολιο, ..έτσι μόνο μια αποκαλούσαν οι φαν της όταν την ακολουθούσαν οπου τραγουδούσε ..Την Ρίτα Σακελλαρίου..Δεν ξέρω πόσοι το ήξεραν. .
Γνωρίζω διαφορα γιατί εχω κανει ενα" πέρασμα" στην νύχτα στα νιάτα μου,οχι φυσικά ΟΧΙ τραγουδιστρια η λαντζα η λουλουδου,(να προλάβω τους καλοπροαίρετους ?) άλλο πόστο..
Χαχαχαχαχα θεούλης!????!που είσαι εσυ χαθήκαμε, τα λέγαμε σε κάνα θεματάκι ωραίο..Τουαλετες? ??
Το ηξερες οτι ο παιδαρος απο το κομματι της Σακελλαριου ηταν ο Ευριπιωτης με τον οποιο ειχαν σχεση τοτε;Λοιπόν θα πιαστώ από το εκρηκτικό σχόλιο του κυρίου που με αποκάλεσε θρησκεία να πω ενα κουτσομπολιο, ..έτσι μόνο μια αποκαλούσαν οι φαν της όταν την ακολουθούσαν οπου τραγουδούσε ..Την Ρίτα Σακελλαρίου..Δεν ξέρω πόσοι το ήξεραν. .Καμια άλλη ποτέ δεν αποκάλεσαν έτσι.
Γνωρίζω διαφορα γιατί εχω κανει ενα" πέρασμα" στην νύχτα στα νιάτα μου,οχι φυσικά ΟΧΙ τραγουδιστρια η λαντζα η λουλουδου,(να προλάβω τους καλοπροαίρετους ?) άλλο πόστο..
Μονο παιδαρους είχε η Ρίτα ?!!Για στείλε στοιχεία /φωτο σου σε πμ..??Το ηξερες οτι ο παιδαρος απο το κομματι της Σακελλαριου ηταν ο Ευριπιωτης με τον οποιο ειχαν σχεση τοτε;
Τζοανα θες να γινω ο Ευριπιωτης σου;
Μη λες τετοια γιατι εχω χτυπησει το γονατο και δυσκολευομαι, αλλιως θα σου ρχομουνΜονο παιδαρους είχε η Ρίτα ?!!Για στείλε στοιχεία /φωτο σου σε πμ..??
Περαστικά ρε αγορι, μακριά από μας τ ατυχήματα!!Μη λες τετοια γιατι εχω χτυπησει το γονατο και δυσκολευομαι, αλλιως θα σου ρχομουν
Chill out η κορμαρα..Chill out ..
Και πρέπει να έχει μια θεα από πίσω... Μούρλια!!Της στιγμής φωτο, όπως είμαι τώρα....
Πόσο ευγενικός είσαι κάθε φορά..?Και πρέπει να έχει μια θεα από πίσω... Μούρλια!!
Ευγενικός ευγενικός αλλά νιώθω μια ανόρθωση τώρα όσο σκεφτομαι το θέαμα.. ?Πόσο ευγενικός είσαι κάθε φορά..?
Έτσι πρέπει, τ αγόρια να έχουν κάβλες ,κάνουν καλό και στην καρδιά και στο μυαλό..Ευγενικός ευγενικός αλλά νιώθω μια ανόρθωση τώρα όσο σκεφτομαι το θέαμα.. ?
Μωρό μου κούκλα μου κοριτσάρα.Chill out ..
Καλώς το μωρό.. κυριολεκτικά..?Μωρό μου κούκλα μου κοριτσάρα.