TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
σετ με τα γαντια ειναι μουρλια..το επομενο θυμα δεν ξερουμεΜου πανε;;;☺
σετ με τα γαντια ειναι μουρλια..το επομενο θυμα δεν ξερουμεΜου πανε;;;☺
Πάω να φτιάξω καφέ και επανέρχομαι!!
@athinaios44 σε ζητάνε τύπε!!! Δώσε στην κοπέλα τα φώτα σου για τις νέες ποικιλίεςΠάω να φτιάξω καφέ και επανέρχομαι!!
αρχοντα καλημερα πως να ερθει εδω τοσο ευκολα οταν ξερει οτι τον περιμενω στην γωνια να τον ξεβρακωσουμε
Καλημέρα σας περίεργο πράγμα να μην εμφανίζεται ο Σόχο σε ένα τόσο ωραίο νήμα.
Μπορεί να ξηγιέται πμ για τζάμπα συνεδρία ?
Καλημέρα σας περίεργο πράγμα να μην εμφανίζεται ο Σόχο σε ένα τόσο ωραίο νήμα.
εκει ξερεις δεν περνανε τα γαλονια σου στο ξυλο θα σε δεσει κομποΚαλώς το κοτόπουλακι
Ωωω τι του'πε ???Τα μισά να μου έλεγε μόνο ???Καλώς το κοτόπουλακι ?
σε ποιον εκανες παραθεση ωρες ωρες σκεφτομαι να παρω την κομμωτρια να σκασω μυτη αιφνιδιαστηκα να στο βαψω να τελειωνουμεΟ ποιος;
Δεν ξέρω,μπερδεύτηκα χαχαχαχασε ποιον εκανες παραθεση ωρες ωρες σκεφτομαι να παρω την κομμωτρια να σκασω μυτη αιφνιδιαστηκα να στο βαψω να τελειωνουμε
τον καφε τον ηπιες ??Προτιμώ τα γ@μησια από το ξύλο..κάνει και κρύο,να ζεσταθουμε ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω,μπερδεύτηκα χαχαχαχα
Μόνο τον καφέ;;;τον καφε τον ηπιες ??
Ναι και σε λίγο έχω ένα μόνιμο άτακτο αγόρι...?τον καφε τον ηπιες ??
λοχιας ειναι?Ναι και σε λίγο έχω ένα μόνιμο άτακτο αγόρι...?
Δε μου αρέσουν οι μονιμότητες ?Ναι και σε λίγο έχω ένα μόνιμο άτακτο αγόρι...?
Αγάπη, τα σταθερά στη δουλειά μας,είναι εν μέρη και ασφαλή λίγο παραπάνω.. τα ξέρεις αυτά.. ?Δε μου αρέσουν οι μονιμότητες ?
Ναι βρε, πλάκα κάνω ?Αγάπη, τα σταθερά στη δουλειά μας,είναι εν μέρη και ασφαλή λίγο παραπάνω.. τα ξέρεις αυτά.. ?
που τα ξερει εμφανιζεστε ντουετο ???Αγάπη, τα σταθερά στη δουλειά μας,είναι εν μέρη και ασφαλή λίγο παραπάνω.. τα ξέρεις αυτά.. ?
Τα επαγγέλματά μας είναι παρεμφερή???που τα ξερει εμφανιζεστε ντουετο ???
πω ρε παιδι μου ωρες ωρες νομιζω οτι πρεπει να κατεβασουμε την μηχανη και να προχωρησουμε σε αλλαγη του εγκεφαλουΟ Τρόπος του λέγειν Τασούλη.. Απαπα τι άτακτο αγόρι..θα σε μαλώσω..