kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Ναι καλά... Δώρο της πούτσας ????Αρκουδάκι έχω μεγάλη καρδιά αγαπάω πολλούς,αλλά ο Τάσος έκανε και δώρο σήμερα!!?
Ναι καλά... Δώρο της πούτσας ????Αρκουδάκι έχω μεγάλη καρδιά αγαπάω πολλούς,αλλά ο Τάσος έκανε και δώρο σήμερα!!?
Περιμένω φώτο με τα καινούρια νύχια επάνω στο μουνάκι ?Πάω να φτιάξω νύχια ?
που πας το φορουμ εχει νυχου ...και σιγουρα δεν θα βλεπεις κιολας το φορουμΠάω να φτιάξω νύχια ?
ειδες ο αρκουδος σου προσπαθει να καταστρεψει την αγαπη που σου εχωΑρκουδάκι έχω μεγάλη καρδιά αγαπάω πολλούς,αλλά ο Τάσος έκανε και δώρο σήμερα!!?
Ε όχι και αντροχωρίστρας ??? ζήστε εσείς τον έρωτά σας, φτάνει να μην σταματήσει τα ραντεβού ?ειδες ο αρκουδος σου προσπαθει να καταστρεψει την αγαπη που σου εχω
εχω βρασει ηδη την σαλτσα το κρεας μου λειπει μολις την μαριναρω ολη δικια σουΕ όχι και αντροχωρίστρας ??? ζήστε εσείς τον έρωτά σας, φτάνει να μην σταματήσει τα ραντεβού ?
Γράψε ότι θες, κάνε ό,τι αγαπάς αλλά μην ξεχνάς το Γιαννάκη του δημοτικού ??εχω βρασει ηδη την σαλτσα το κρεας μου λειπει μολις την μαριναρω ολη δικια σου
αχ παναγια και χριστε φτου φτου ......Γράψε ότι θες, κάνε ό,τι αγαπάς αλλά μην ξεχνάς το Γιαννάκη του δημοτικού ??
Υπέροχη!Ας βάλω ένα βιντεάκι να ελαφρύνει το κλίμα, με ρίχνουν αυτά λίγο, αν κάτι δεν έχω χάσει ακόμη αυτά τα χρόνια, είναι οι ευαισθησίες μου.. Όχι πολλές, αλλά έχω.
Ευχαριστώ ?Υπέροχη!
Ευχαριστώ ?
Τασούλη μου...?
εκανα ξεματιασμα εχω καλεσει και εξορκιστηΤασούλη μου...?
Καλημέρα, μας έφτιαξες πρωί πρωί !!!!, πολύ παθιάρικη φωνούλαΚαλημέρα ,
με πολλές καυλες!
??Καλημέρα, μας έφτιαξες πρωί πρωί !!!!, πολυλ παθιάρικη φωνούλα
παιχτη πληρωνω εγω τον ωτορινολαρυγγολογο μην στεναχωριεσαι αστα ολα επανω μου θα γινεις καλα ...ο θεος ειναι μεγαλοςΚαλημέρα, μας έφτιαξες πρωί πρωί !!!!, πολύ παθιάρικη φωνούλα
Αχου, τι λες στον άνθρωπο βρε συ!!!παιχτη πληρωνω εγω τον ωτορινολαρυγγολογο μην στεναχωριεσαι αστα ολα επανω μου θα γινεις καλα ...ο θεος ειναι μεγαλος
τι να του πω αφου μου λεει παθιαρικη φωνη που η φωνη σου ειναι ολοιδια του αποστολου σουγκλακουΑχου, τι λες στον άνθρωπο βρε συ!!!
Άντε να χαθείς ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!τι να του πω αφου μου λεει παθιαρικη φωνη που η φωνη σου ειναι ολοιδια του αποστολου σουγκλακου