kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Δουλεύω μεσημέρι και μόλις γύρισα από γυμναστική!!! Φερομόνες φουλ!!! ?Ορεξάτα ορεξάτα τ αγόρια μου!!!!?
Δουλεύω μεσημέρι και μόλις γύρισα από γυμναστική!!! Φερομόνες φουλ!!! ?Ορεξάτα ορεξάτα τ αγόρια μου!!!!?
Θα σου έκατσε βαρυς ο μαλακας στάνταρ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχορτασα εφαγα 2 τυροπιτες και εναν μλκ στην μαπα
Φουλ ενέργεια με πρωινή γυμναστική!Δουλεύω μεσημέρι και μόλις γύρισα από γυμναστική!!! Φερομόνες φουλ!!! ?
Καλη ημερα να εχεις joe !! η ορεξη για σενα ειναι δεομενη αν και δεν εχουμε βρεθει ακομα ( πραγμα που θα κανω συντομα εκτος βεβαια Πεμπτης λογο Λαικης !!!!! χαχαχ ) και ενας αλλος λογος ειναι οτι ψαχνω να βρω χειροποιητη σπανακοπιτα που σου αρεσει πολυ !!!! χαχα , φιλια πολλα .Ορεξάτα ορεξάτα τ αγόρια μου!!!!?
Αχ!!!περιμένω πως και πως!!!????Καλη ημερα να εχεις joe !! η ορεξη για σενα ειναι δεομενη αν και δεν εχουμε βρεθει ακομα ( πραγμα που θα κανω συντομα εκτος βεβαια Πεμπτης λογο Λαικης !!!!! χαχαχ ) και ενας αλλος λογος ειναι οτι ψαχνω να βρω χειροποιητη σπανακοπιτα που σου αρεσει πολυ !!!! χαχα , φιλια πολλα .
Καλο μελετα και ερεχετεεεεεεεεε - ερχομε !!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ!!!περιμένω πως και πως!!!????
μην παραβιασεις το οριο ταχυτητας μονοΚαλο μελετα και ερεχετεεεεεεεεε - ερχομε !!!!!!!!!!!!!!!!!
Το αστειο σαν προβλημα δεν ειμαι εγω αλλα η σπανακοπιτα χαχαχαχ!!!!!!!!!!Καλο μελετα και ερεχετεεεεεεεεε - ερχομε !!!!!!!!!!!!!!!!!
Με έχετε μελετήσει καλά βλέπω.. ?Το αστειο σαν προβλημα δεν ειμαι εγω αλλα η σπανακοπιτα χαχαχαχ!!!!!!!!!!
Γεια σου , με τετοια κινηση , πολυ δυσκολο ακομα και με μοτοσικλετα .!!!μην παραβιασεις το οριο ταχυτητας μονο
το καλυτερο αντιδοτο στην μελετηΜε έχετε μελετήσει καλά βλέπω.. ?
Θα ελεγα πως ναι και πολυ και με πολλα θετκα συμπερασματα που εμανα μου αρεσαν εξ ου και η επιλογη μου , ΕΝΑ απο τα ΠΟΛΛΑ ειναι η ντομπροσινη σου σε πολλα σημεια ειτε στα σεξουαλικα σου ειτε στις απαντησεις προς τριτους , φιλια.Με έχετε μελετήσει καλά βλέπω.. ?
Μμμμ ευχαριστώ...?Θα ελεγα πως ναι και πολυ και με πολλα θετκα συμπερασματα που εμανα μου αρεσαν εξ ου και η επιλογη μου , ΕΝΑ απο τα ΠΟΛΛΑ ειναι η ντομπροσινη σου σε πολλα σημεια ειτε στα σεξουαλικα σου ειτε στις απαντησεις προς τριτους , φιλια.
Καλοοοοοοοοοο !!!το καλυτερο αντιδοτο στην μελετη
Αμελέτητα μοσχαρίσια | Το Νο1 κρεοπωλείο delivery siakos.gr
Προφανώς λέγονται έτσι για να μην ειπωθούν με το όνομά τους!!! Για καλοφαγάδες και μόνοwww.siakos.gr
το παλτο γλυκιαα μου δερματινο να στο παρω η κασμιρενιοΜμμμ ευχαριστώ...?
το παλτο γλυκιαα μου δερματινο να στο παρω η κασμιρενιο
φτηνο πραγματα μισο να φωναξω καναν τζιπυ που δεν εχει να φαειΘα γίνεις νονος μου Τασούλη να μου πάρεις παλτό;;Αχ είδα ένα ωραίο BSB μούρλια!!!
Ενω 99% κανεις ρουμπο και ευστοχες απαντησεις εδω πειρες κατω απο την βαση ,χαχαχφτηνο πραγματα μισο να φωναξω καναν τζιπυ που δεν εχει να φαει
η δικη σου βαθμολογια αδιαφορη φιλε μου... εγω με την ννηματοθετρια τα λεμε με τους δικους μας κωδικες επικηνωνειας ...δεν ειναι ολα τα μυνηματα μου αποδεκτα στο εχω ξαναπει δεν το θυμασαι??Ενω 99% κανεις ρουμπο και ευστοχες απαντησεις εδω πειρες κατω απο την βαση ,χαχαχ
καλα κρασια...καταλαβαμε τα γνωστα τωρα κανω πιτες με λουκανικο και δεν διαβαζωΗ αλήθεια είναι ότι με όσους συμμετέχουν καθημερινά στο νήμα μου έχουμε αποκτήσει "κωδικούς " μεταξύ μας!?
Λοιπόν αγόρια θα σας αφήσω προς το παρών.. λόγω δουλειάς..