billdoctor
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα μωράκι! Φτιάξε μας την μέρα λίγο όπως μόνο εσύ ξέρεις!
2 φωτο κατόπιν αιτήσεως του κοινού και φεύγω.. ?ωωωω
ωωωωω, όρθιοι οι στρατιώτες θαυμάζουν2 φωτο κατόπιν αιτήσεως του κοινού και φεύγω.. ?
Αυτά είναι μωρό μου! Μας την ορθωσες την ημέρα!2 φωτο κατόπιν αιτήσεως του κοινού και φεύγω.. ?
Πρωινιάτικα ;;??τι διάολο;; άνεργοι είναι ή πλούσιοι;;;; ???Σας έχω αδυναμία, τι να κάνω.. πάω προπόνηση!!!
Να γίνεις μούσκεμα μωρό!!!Σας έχω αδυναμία, τι να κάνω.. πάω προπόνηση!!!
Υπάρχουν και τα πέρσοναλ ξέρεις, όσοι εργάζονται ειδικά και έχουν αδεια αυτές τις μέρες και δεν θέλουν Γυμναστηρια/συλλόγους κάνουν πέρσοναλ ?Πρωινιάτικα ;;??τι διάολο;; άνεργοι είναι ή πλούσιοι;;;; ???
ενα personal θελω κι εγω..Υπάρχουν και τα πέρσοναλ ξέρεις, όσοι εργάζονται ειδικά και έχουν αδεια αυτές τις μέρες και δεν θέλουν Γυμναστηρια/συλλόγους κάνουν πέρσοναλ ?
Όσα θες ...?ενα personal θελω κι εγω..
Bad girls don't spitΚαληνύχτα..με ονειρα γεμάτα
καυλες...
Aν και λιγο κρύο τ αστείο, ποτέ δεν καταπίνω,πάντα φτύνω..Bad girls don't spit
Το κοινο εχει παντα δικιο.2 φωτο κατόπιν αιτήσεως του κοινού και φεύγω.. ?
Τουλάχιστον να το κάνεις με τρόπο... Εμείς σου εμπιστευόμαστε το είναι μας στο στοματάκι σου κριμα είναι να το ρίχνεις με τη μια στη λεκάνη.??Aν και λιγο κρύο τ αστείο, ποτέ δεν καταπίνω,πάντα φτύνω..
Άσχετο,στη πρόταση σου το girl βγάζει νόημα, οχι το girls ?
Ποιά λεκάνη ?Τουλάχιστον να το κάνεις με τρόπο... Εμείς σου εμπιστευόμαστε το είναι μας στο στοματάκι σου κριμα είναι να το ρίχνεις με τη μια στη λεκάνη.??
Εννοείται τα φυλάω στο στοματακι μου μ ευλάβεια ,και μετά σαν καλό κορίτσι τα φτύνω, κρυφάΤουλάχιστον να το κάνεις με τρόπο... Εμείς σου εμπιστευόμαστε το είναι μας στο στοματάκι σου κριμα είναι να το ρίχνεις με τη μια στη λεκάνη.??
Ποιά λεκάνη ?
Εγώ της τα ζήτησα, μου τα έδωσε και τα κατάπια.
Σπάταλος είσαι, τα θρεπτικά τα καταπίνουμε.
ΥΓ
Καταπίνω μόνο απο γυναίκες, τα δικά μου.
Μερικές φορές δεν μου τα δίνουνε ..
Φτυστα να μη μας ματιασουν.Εννοείται τα φυλάω στο στοματακι μου μ ευλάβεια ,και μετά σαν καλό κορίτσι τα φτύνω, κρυφά
Το καλύτερο κορίτσι θα έλεγα... Και με κωλάρα όνειρο.!???Εννοείται τα φυλάω στο στοματακι μου μ ευλάβεια ,και μετά σαν καλό κορίτσι τα φτύνω, κρυφά