Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.291
Το κοπέλα μου άρεσε πολύ.?. αχ μακάρι να ήμουν..κοπέλα!!!Αλλά νομίζω καλά είμαι για την ηλικία μου.. ?Η κοπελα ειναι θεα τι να λεμε τωρα...
Σ ευχαριστώ όμως!!
Το κοπέλα μου άρεσε πολύ.?. αχ μακάρι να ήμουν..κοπέλα!!!Αλλά νομίζω καλά είμαι για την ηλικία μου.. ?Η κοπελα ειναι θεα τι να λεμε τωρα...
μπα πυρετο εχεις 39 και 9Το κοπέλα μου άρεσε πολύ.?. αχ μακάρι να ήμουν..κοπέλα!!!Αλλά νομίζω καλά είμαι για την ηλικία μου.. ?
Σ ευχαριστώ όμως!!
Ένα κοπλιμέντο Πότε δεν μου έχεις κάνει Πανάθεμα σε,σκληροπετσε!?μπα πυρετο εχεις 39 και 9
φτου σου ρε ...εγω καθε ημερα σε σκεφτομαι ...αλλα τι περιμενεις ακαρδη γυνηΈνα κοπλιμέντο Πότε δεν μου έχεις κάνει Πανάθεμα σε,σκληροπετσε!?
Κυρ Τάσσο πρέπει να τα λέμε στις γυναίκες. Δεν φτάνει μόνο να τις σκεφτόμαστε. Πόσο μάλλον σε μια μιλφαρα όπως η Jo.!!!φτου σου ρε ...εγω καθε ημερα σε σκεφτομαι ...αλλα τι περιμενεις ακαρδη γυνη
Περνα να σου πάρω μια πίπα δώρο χρυσό μου!!!?Κυρ Τάσσο πρέπει να τα λέμε στις γυναίκες. Δεν φτάνει μόνο να τις σκεφτόμαστε. Πόσο μάλλον σε μια μιλφαρα όπως η Jo.!!!
Γίνετε να την βάλω κάβα την πίπα για αργότερα..??Περνα να σου πάρω μια πίπα δώρο χρυσό μου!!!?
Τώρα που η "είσοδος" Είναι κλειστή λόγω τεχνικών προβλημάτων να έρθω να μου κάνεις το τραπέζι και βάζουμε το κρεβάτι κάβα για αργότερα μαζί με την πίπα που λέγαμε;;;Πάω να μαγειρέψω boys..θα σας δω μετά πάλι ?
Κοίτα, εγώ την πίπα την έχω σα τα φονταν, την κερνω σε κάθε περίσταση ?Τώρα που η "είσοδος" Είναι κλειστή λόγω τεχνικών προβλημάτων να έρθω να μου κάνεις το τραπέζι και βάζουμε το κρεβάτι κάβα για αργότερα μαζί με την πίπα που λέγαμε;;;
Βρήκα που θα πάω να πω τα κάλαντα φέτος... Τα λέω καλά θεια Jo... Ελπιζω σε γενναιόδωρο κέρασμα λοιπον..??Κοίτα, εγώ την πίπα την έχω σα τα φονταν, την κερνω σε κάθε περίσταση ?
Κόντεψα να τρακάρω γμτοκέρατό μου ???Αυτήν και φευγω, να κάνουμε δουλειές!
Και νοικοκυρά!!!! Τι άλλο θέλετε ρε κερατάδες;;;Πάω να μαγειρέψω boys..θα σας δω μετά πάλι ?
Είσαι πολύ μπροστά να ξέρεις.Κοίτα, εγώ την πίπα την έχω σα τα φονταν, την κερνω σε κάθε περίσταση ?
Πες τα ρε μωράκι.. άμα σου πω τι έφτιαξα αλλά ειναι στο ψήσιμο ακόμη.. παστιτσιο ,το είχα επιθυμήσει !!Και νοικοκυρά!!!! Τι άλλο θέλετε ρε κερατάδες;;;
Sex machine ?Είσαι πολύ μπροστά να ξέρεις.
Μηχανή του σεξ!
Είμαι μακρυά για να μου κάνεις το τραπέζι ? φώναξε το γρούνι ???Πες τα ρε μωράκι.. άμα σου πω τι έφτιαξα αλλά ειναι στο ψήσιμο ακόμη.. παστιτσιο ,το είχα επιθυμήσει !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Sex machine ?
Κοίτα που σήμερα δεν έχω time...Να ερχόσουν και με ένα κομμάτι παστίτσιο...Πες τα ρε μωράκι.. άμα σου πω τι έφτιαξα αλλά ειναι στο ψήσιμο ακόμη.. παστιτσιο ,το είχα επιθυμήσει !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Sex machine ?
Κοίτα που σήμερα δεν έχω time...Να ερχόσουν και με ένα κομμάτι παστίτσιο...