Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Kι εγω θα γινω...Είσαι από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που άφησα να παίξουν εκεί.. ?
Kι εγω θα γινω...Είσαι από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που άφησα να παίξουν εκεί.. ?
Θα βάλω σα τις τράπεζες χαρτάκι ?Kι εγω θα γινω
γιατι οχιΘα βάλω σα τις τράπεζες χαρτάκι ?
Τύπε πρέπει να είσαι πολύ παλιό μέλος!!! Θυμάμαι η υπογραφή σου μου άρεσε πάντα!!! Έχεις αλλάξει όνομα;;;Kι εγω θα γινω
Απο ραπτορας το εκανα velociraptor οποτε το ιδιο ειναι στην ουσιαΤύπε πρέπει να είσαι πολύ παλιό μέλος!!! Θυμάμαι η υπογραφή σου μου άρεσε πάντα!!! Έχεις αλλάξει όνομα;;;
Μιλάμε ότι κατακαύλωσα!!! Το βλέπω και το ξαναβλέπω!!!Fresh vid....
Έκανα τσαχπινια άφησα και το βρακάκι ?Μιλάμε ότι κατακαύλωσα!!! Το βλέπω και το ξαναβλέπω!!!
Μα αυτό είναι που προκαλεί περισσότερο!!!! ????Έκανα τσαχπινια άφησα και το βρακάκι ?
Ρε φιλε δε γινεται εσυ να ερχεσαι με ραφάλ και μεις με καρυοφίλιΓιατι τυπε εισαι ερωτευμενος με τη jo?
Eλα με μουσκετο τοτεΡε φιλε δε γινεται εσυ να ερχεσαι με ραφάλ και μεις με καρυοφίλι
Πωπω τι ωραίο μουνακι... Και το χαιδεμα καβλα..Fresh vid....
Στο κρεβατι την αρεσει ο αντρας να φοραει κρανος τυπε οταν τη γαμαειΣορυ ρε παιδια αλλα που ζώ εγω;δεν ξερω τιππτα για την τζο.ειδα λιγο πισω στο νημα κ πηρα μια γευση.τι λεει να παρω τηλ να κανονησω;καμια πληροφορια που πρεπει να ξερω θα μου πειτε; ευχαριστω προκαταβολικά !!!
Λίγες σελίδες πριν, έχω μαζεμένες ας πουμε τύπου κριτικές να διαβάσεις που έχουν γράψει εδώ κύριοι που με είδαν.?Σορυ ρε παιδια αλλα που ζώ εγω;δεν ξερω τιππτα για την τζο.ειδα λιγο πισω στο νημα κ πηρα μια γευση.τι λεει να παρω τηλ να κανονησω;καμια πληροφορια που πρεπει να ξερω θα μου πειτε; ευχαριστω προκαταβολικά !!!
Ξεχασες να του πεις κι εσυ για το κρανοςΛίγες σελίδες πριν, έχω μαζεμένες ας πουμε τύπου κριτικές να διαβάσεις που έχουν γράψει εδώ κύριοι που με είδαν.?
Σορυ ρε παιδια αλλα που ζώ εγω;δεν ξερω τιππτα για την τζο.ειδα λιγο πισω στο νημα κ πηρα μια γευση.τι λεει να παρω τηλ να κανονησω;καμια πληροφορια που πρεπει να ξερω θα μου πειτε; ευχαριστω προκαταβολικά !!!
Τη γελας μωρε αυτες ειναι οι ποιο εγκυρεςΕπίσης στην αρχή αρχή θα βρεις κριτικές από κύριους που ΔΕ με είδαν...???????ΕΓΚΥΡΌΤΑΤΕΣ
Τι θες να μάθεις τύπε;;; Είμαστε στη διάθεσή σου. Συγκεκριμένα πράγματα όμως!!! Όχι περί ανέμων και υδάτων ???Σορυ ρε παιδια αλλα που ζώ εγω;δεν ξερω τιππτα για την τζο.ειδα λιγο πισω στο νημα κ πηρα μια γευση.τι λεει να παρω τηλ να κανονησω;καμια πληροφορια που πρεπει να ξερω θα μου πειτε; ευχαριστω προκαταβολικά !!!
Τη θα τρως τη θα τρως μπανάνες?...εσένα μια μέρα θα σε προσκαλέσω σε ρινγκ....? ..Εγώ θα είμαι γυμνή και θα κάθομαι να τις Τρώω..
Κατσε ρε μπορει ο ανθρωπος να θελει να μαθει αν η γη ειναι επιπεδη να μη του πουμε?Τι θες να μάθεις τύπε;;; Είμαστε στη διάθεσή σου. Συγκεκριμένα πράγματα όμως!!! Όχι περί ανέμων και υδάτων ???