TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κανα φονταν κανα συκαλακιΧαλαρώστε, μας ήρθσν επισκέπτες ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι νέα, όλα καλά???Πώς πάει??τι να σας κεράσω?
κανα φονταν κανα συκαλακιΧαλαρώστε, μας ήρθσν επισκέπτες ..
Τυπε ήρθαν τα μαστορια;
Σε πρόχειρο κάτι έχω μόνο πίπες.. ?κανα φονταν κανα συκαλακι
Σε πρόχειρο κάτι έχω μόνο πίπες.. ?
Μπααα διαττοντες αστερες ειμαστε αγαπητη...τα θερμα μου συγχαρητηρια για το νημα σας.Απειλες θανατου,πυροβολικια,ρουφιανιλικια εν μεσω πουτσοανακουφισεων και σεξυ φωτογραφιων.Χαλαρώστε, μας ήρθσν επισκέπτες ..
Αχ..άστα..άστα.. τουρκικο σήριαλ κατάντησε με τόση ίντριγκα ..Μπααα διαττοντες αστερες ειμαστε αγαπητη...τα θερμα μου συγχαρητηρια για το νημα σας.Απειλες θανατου,πυροβολικια,ρουφιανιλικια εν μεσω πουτσοανακουφισεων και σεξυ φωτογραφιων.
φιλοι δεν υπαρχει περιπτωσει να γινουμε ...εδώ ο annon για να του φρεσκάρω την μνήμη στα pm που ανταλάξαμε!
Και ποιος σε έδωσε φίλε anon?
Μα ο Καρυπίδης φυσικά!
ΖΕΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!
εγω εμαθα οτι εισαι η ψωλη του μωαμεθ...Επιβεβαιώνω ότι βρίσκει προσωπικά στοιχεία από τα μέλη!
Εμένα βρήκε ότι είμαι μούτσος!
Α τόσο σαινια..
Ηρθαν ειχαν συνδεσει απεξω λαθος γραμμη τα ζωα....τοσες μερες για μια μαλακια ενος λεπτου.
το καλυτερο σηριαλ και ελληνικοτατοΑχ..άστα..άστα.. τουρκικο σήριαλ κατάντησε με τόση ίντριγκα ..
βρε ξουράφι!
Διαδίδει ο Καρυπίδης για εσένα οτι είσαι νταβάς στην Θεσ/νική και οτι διαχειρίζόσουν απο την Μπέλλα(οι παλιοί ξέρουν), μέχρι και ότι στράβωσες μαζί μου γιατί έγραψα κάτι άσχημο για την dakota Που ήθελες να την διαχειριστείς όταν θα ανέβει πάνω και μου τσαμπουνάς εσύ και ο χαζός ο φίλος σου για Αγιοβασίληδες και βγάζει ο άλλος για να με "χτυπήσει" τοι αστείο οτι του ζητησα προστασία???
Μαλάκες σας φτύνουν δεν βρέχει!!!
Και αφού δεν έχεις δικαιολογία για όλα αυτά,βγαίνεις να γράψεις όλο φόβο ότι η δημοσίευση pm απαγορεύεται,μην τυχόν μάθουν όλοι τις βρωμοδουλείες σας!
Και μετά απο όλα αυτά,ανταλλάσετε pm, σου στέλνει ένα τηλέφωνο που ήξερε ο Καρυπίδης και μου το στέλνεις για να φοβηθω?Μαλάκα πάτε καλα?
Τον αγαθό έκανα, δεν είμαι!
μισο να δω που εχει χωροΝα βάλω φωτο στο ενδιάμεσο ???
Φόρα τη πανοπλία και μπες....?Να πούμε μια καυλησπέρα ή θα φάμε καμιά αδέσποτη ?;;;
δωστου αυτην γοβες δεν βρηκα γαμωτηΦόρα τη πανοπλία και μπες....?
Τη καλησπέρα μου και τη κάνω ,έχω δουλειά..ελπίζω όταν γυρίσω να είναι ειρηνικό το τοπίο...
Εσυ τασο εισαι μπατσος;μαλιστα κυριε αριστες σχεσεις
στην ΜΟΣΑΝΤΕσυ τασο εισαι μπατσος;
Και γιατι σε λεει μπατσο ο περι ου ο λόγοςστην ΜΟΣΑΝΤ