barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
πιπερι τι να σου ..τι ειναι αυτα . μικρο και αθωο κοριτσι πως του μιλας ετσιΩ
ΝΑ
ΣΟΥ
........
E γι αυτό δεν έγραψαπιπερι τι να σου ..τι ειναι αυτα . μικρο και αθωο κοριτσι πως του μιλας ετσι
σεβασμος μηδεν πια αυτα τα παιδια νομιζουν οτι βρισκονται σε μπουρδελο φορουμE γι αυτό δεν έγραψα
Ω
ΝΑ
ΣΟΥ
ΓΑΜΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Σου βγήκε λίγο κουνημενη... Έτρεμες ακόμα απο την καυλα;;;After sex...
Μπούτι δεν έκλεισα σήμερα ?Σου βγήκε λίγο κουνημενη... Έτρεμες ακόμα απο την καυλα;;;
Έλα ντε ?σεβασμος μηδεν πια αυτα τα παιδια νομιζουν οτι βρισκονται σε μπουρδελο φορουμ
Που είσαι εσύ???τιμωρία...Ω
ΝΑ
ΣΟΥ
........
tον κυνηγαει η μαφια του μπουΠου είσαι εσύ???τιμωρία...
Ρε τι κοσμος υπάρχει εκει έξω;;; Ακου κάτι πράγματα...???Μπούτι δεν έκλεισα σήμερα ?
Συγνώμη, παραφέρθηκα, ας πούμε πως έκανα μια νεανική τρέλα.σεβασμος μηδεν πια αυτα τα παιδια νομιζουν οτι βρισκονται σε μπουρδελο φορουμ
Φωτιές τους έχεις βάλει...Επειδή είμαι μέσα έξω σήμερα ,κατι σα να πήρε το μάτι μου...νέα ίντριγκα..ψοφαω για τέτοια ???
allη ανακατωστρα απο εδω ...βρε εδω μεσα ειναι εκκλησια ταφος λεμε ...σε κανα 2 ωρες θα μαζεψουν τα πτωματαΕπειδή είμαι μέσα έξω σήμερα ,κατι σα να πήρε το μάτι μου...νέα ίντριγκα..ψοφαω για τέτοια ???
Χαχαχαχαχα!!!!!allη ανακατωστρα απο εδω ...βρε εδω μεσα ειναι εκκλησια ταφος λεμε ...σε κανα 2 ωρες θα μαζεψουν τα πτωματα
Μπα δεν με αφορά αυτή τη φορά χαχαχαχα!!Φωτιές τους έχεις βάλει...
νομιζεις για διαβασε στις ανεξαρτητεςΧαχαχαχαχα!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα δεν με αφορά αυτή τη φορά χαχαχαχα!!
Τι ήθελε να πει ο ποιητής ?δε κατάλαβα ρε συ η ξανθιάνομιζεις για διαβασε στις ανεξαρτητες
οτι πισω απο καθε ιντριγκα κρυβεσαι εσυΤι ήθελε να πει ο ποιητής ?δε κατάλαβα ρε συ η ξανθιά
Το νημα μου???Ναι ναι ,ιντριγκαδορικο ???οτι πισω απο καθε ιντριγκα κρυβεσαι εσυ
για εκει λεει ασε το νημα σουΤο νημα μου???Ναι ναι ,ιντριγκαδορικο ???
η μαγισσα του μπουΈβαλα γελάκι???