Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.923
Τα είδα ? προσπαθώ ν απαντώ σε όλατσεκαρε τα π.μ. σου
ευχαριστω πολυ
επειγει...Τα είδα ? προσπαθώ ν απαντώ σε όλα
Γυναικάρα μου τι προσωπαρα είναι αυτή όλο καύλα!Παιδιά λόγω ματιού σήμερα οι πίπες θα γίνουν με γυαλιά..?
Ευχαριστώ πολύ αν και νιώθω λίγο άβολα σήμερα ?????Γυναικάρα μου τι προσωπαρα είναι αυτή όλο καύλα!
Καταρράκτης? Περαστικά !Παιδιά λόγω ματιού σήμερα οι πίπες θα γίνουν με γυαλιά..?
Εγώ δεν έχω πρόβλημα, το θέμα είναι τι θα γραφτεί...Γίνεται σήμερα να μου δώσετε ρεπό και να μη γαμησετε το νήμα μου?ως χάρη το ζητώ.. ας μιλήσουμε για κάβλες που έχω πρωί πρωί...αν είναι για φασαρία άσκοπη μη κάτσετε αν είναι για προστυχιες, όλοι καλοδεχούμενοι!
Καταρράκτης? Περαστικά ζήτησα μια χάρη τελικά δε σέβεστε..
Ναι στα 80 που είμαι πέραν Αλτσχάιμερ έχω και καταρράκτη...Καταρράκτης? Περαστικά !
εγω περαστικα ευχηθηκα δεν εγραψα πως εισαι 80 -)Κώστα μου θα σε αγνοήσω σορυ.. ζήτησα μια χάρη τελικά δε σέβεστε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι στα 80 που είμαι πέραν Αλτσχάιμερ έχω και καταρράκτη...
Τι ωραίο κουμπί αυτό που αγνοείς δε βλέπεις τπτ κ κανέναν..Κώστα μου θα σε αγνοήσω σορυ.. ζήτησα μια χάρη τελικά δε σέβεστε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι στα 80 που είμαι πέραν Αλτσχάιμερ έχω και καταρράκτη...
Τώρα μου έφτιαξες την μέρα ?Τη Καλημέρα μου ..για μια μέρα όμορφη και ήρεμη για όλους μας αλλά πάντα με κάβλες.. παραθέτω βίντεο μου που περνάω και μόνη μου καλά όπως λέει η ΒΑΝΔΉ ?
Μωρό...??Τώρα μου έφτιαξες την μέρα ?
Όντως χαχα 45 μετά βίας δείχνω 30+ τώρα καλό είναι αυτό;;; Ή κακό;;;????Μωρό...??
ΓιαΕγώ δεν έχω πρόβλημα, το θέμα είναι τι θα γραφτεί...
Άμα γραφτεί καμία σαχλαμάρα τότε, θα μας βρεις μπροστά σου,όπως η φίλη σου που έγραφες χθες το βράδυ που δήθεν κάνει μασάζ...
Και ψοφαω για γαμησια...είναι ένας λόγος που ασχολήθηκα μ αυτό.. πέραν οικονομικούΠαιδιά για να γαμησουμε είμαστε εδώ ...κάντε την κριτική σας με ευπρέπεια.. καί αφήστε τα χωσιματα....αν δεν σου κάνει κάτι πας σε άλλο όπως γίνεται με τα μαγαζιά καί τα κορίτσια την δουλειά τους κάνουν...
Η παροιμία λέει
...
Όπως βρήκες όχι όπως ήξερες
... αλλιώς να γυρνάτε στις πρώην ?
Νιατο είσαι βρε και εγώ εκεί γύρω είμαι, μια χαρά είμαστε κουκλάκια ζωγραφιστα ???Όντως χαχα 45 μετά βίας δείχνω 30+ τώρα καλό είναι αυτό;;; Ή κακό;;;????
10 πόντοι όπως στη EurovisionΠαιδιά για να γαμησουμε είμαστε εδώ ...κάντε την κριτική σας με ευπρέπεια.. καί αφήστε τα χωσιματα....αν δεν σου κάνει κάτι πας σε άλλο όπως γίνεται με τα μαγαζιά καί τα κορίτσια την δουλειά τους κάνουν...
Η παροιμία λέει
...
Όπως βρήκες όχι όπως ήξερες
... αλλιώς να γυρνάτε στις πρώην ?
Κι εγώ ψοφαω ..αλλά της είμαι πιστός σάν σκύλος ? γαβ?Για
Και ψοφαω για γαμησια...είναι ένας λόγος που ασχολήθηκα μ αυτό.. πέραν οικονομικού
Μόνο δέκα πόντοι10 πόντοι όπως στη Eurovision
....ειμσι εδώ και για ενήμερωση /χαβαλέ αρα είμαστε κομπλέΚι εγώ ψοφαω ..αλλά της είμαι πιστός σάν σκύλος ? γαβ?
Για τον χαβαλε είμαι εδώ καί για το πως σκέφτεται σεξουαλικά ο υπόλοιπος κόσμος...
Είσαι μείον έναν πελάτη... διαφορετικά θα γουσταρα συνάντηση ?
Πάω σε ραντεβού, επανέρχομαι κρατά σημειώσεις Ποιοι θα με κράζουν πάλι ?Μόνο δέκα πόντοι
Γιατί κλασσικά το 12αρι
Το περιμένω από την Κύπρο ???