Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 178.598
Καλησπέρα στ αγορια μου!
Ερε ξύλο που θες…καλησπεραΚαλησπέρα στ αγορια μου!
![]()
Δεν είναι θέμα υποχώρησης..,απλά έχω φτιάξει έτσι την ζωη μου [επαγγ/προσωπική] να μην λείπω από την έδρα μου, να γλυτώνω άσκοπο τρέξιμο [ πχ τυποι που ακυρώνουν στο παρά 5..] και το βασικότερο όλων,εδώ και καιρό επιλεγω λιγότερα νέα άτομα άρα επιλεκτικά και τα ραντεβού μου.νομιζω πρεπει να κανεις μια μικρη υποχωρηση και για εμας πειραια να σε βλεπουμε εστω στο κεντρο.
Βαθύ κάθισμα βεβαίως όπως φαίνεται και το κωλαρακι στενό..για όσους έχουν δοκιμάσει και ξέρουνΦρέσκο υλικό...αναλ με βαθιά καθίσματα, έκανα την γυμναστική μου την μεσημεριανή
Να έχετε ένα όμορφο Σ/Κ ,διαθέσιμη Δευτέρα πάλι!
τοσες μπορει... οχι ομως τζο.Δεν είναι θέμα υποχώρησης..,απλά έχω φτιάξει έτσι την ζωη μου [επαγγ/προσωπική] να μην λείπω από την έδρα μου, να γλυτώνω άσκοπο τρέξιμο [ πχ τυποι που ακυρώνουν στο παρά 5..] και το βασικότερο όλων,εδώ και καιρό επιλεγω λιγότερα νέα άτομα άρα επιλεκτικά και τα ραντεβού μου.
Έχει εξάλλου τόσες άλλες κυρίες που πάνε παντού σχεδόν!
...ξέρουμε ότι ξέρετεΒαθύ κάθισμα βεβαίως όπως φαίνεται και το κωλαρακι στενό..για όσους έχουν δοκιμάσει και ξέρουν
..έλα βρε..τοσες μπορει... οχι ομως τζο.
Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε.Καλησπέρα στ αγορια μου!
![]()
Καλησπέρα στην Queen πάλι με έφτιαξες μεσημεργιάτικα.Καλησπέρα στ αγορια μου!
![]()
Να ήμουν εκεί να σου κατέβαζα υο κορδονάκι σουΚαλησπέρα στ αγορια μου!
![]()
Αυτό το κορδονακι είναι για να το παραμερίζει μόνο η γλώσσαΚαλησπέρα στ αγορια μου!
![]()
Sexyjoanna. Η απόλυτη εγγύηση όταν θες να ευχαριστηθείς τη συνάντηση-σεξ! Όμορφο πρόσωπο και εκπληκτικό κορμί. Απίστευτα πόδια για όσους έχουν γούστα σαν τα δικά μου. Φιλιά Θεάρα. Miss you...Καλησπέρα στ αγορια μου!
![]()
Ευχαριστώ πολύ,με τιμά η γνώμη σου αλλά και η προτίμηση σου σταθερα εδώ και χρόνια!Sexyjoanna. Η απόλυτη εγγύηση όταν θες να ευχαριστηθείς τη συνάντηση-σεξ! Όμορφο πρόσωπο και εκπληκτικό κορμί. Απίστευτα πόδια για όσους έχουν γούστα σαν τα δικά μου. Φιλιά Θεάρα. Miss you...
Θεαρα Μ! Ανυπομονω να σε ξαναδώ από κοντά...Καλησπέρα στ αγορια μου!
![]()
το σεβασμο τον κατεκτησες.Ένα ευχαριστώ σ όλα τ αγορια μου,κι αυτα ξέρω ηδη προσωπικά, κι αυτά που συμμετέχουν εδώ, έχουμε καταφέρει να κρατάμε το νήμα πρόστυχο & καυλιαρικο μεν, αλλά με σεβασμό μεταξύ μας!!
Κάτι τυχαία κουλά, ευτυχώς "μας αφήνουν γειά "σχετικά γρήγορα χαχαχαχα!!
Και βέβαια σε ξέρω!!!Α ρε μούτρο μου ,ποσο καλά με ξέρεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφού είστε όλα μαζεμένα τ αγορια μου,να στείλω τα φιλιά και την αγαπη μου,στον καθένα ξεχωριστά![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω μάτια μου ποιος είσαι, καθότι νέος στο σαιτ,αν και το Θεάρα μου που έγραψες, κάτι μου θυμίζει..Θεαρα Μ! Ανυπομονω να σε ξαναδώ από κοντά...