Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.713
Άψογο το girl!Working girl !
Thank you!!Άψογο το girl!
Θέλω να με αναλάβεις personal...Working girl !
εγω λεω να κανεις το κοροιδο γιατι σε βλεπω να αλλαζεις αβαταρ και να βαζεις τον αγιο ιωαννη τον νηστευτηΘέλω να με αναλάβεις personal...
Πολύ ευχαρίστως.. ?Θέλω να με αναλάβεις personal...
Σημειωση:Χώρισα με τον άλλον οριστικά αρα μπορώ να γκομενιζω αφοβα ???εγω λεω να κανεις το κοροιδο γιατι σε βλεπω να αλλαζεις αβαταρ και να βαζεις τον αγιο ιωαννη τον νυστευτη
Φτιάξε το πρόγραμμα και λιώσε με... Να σταζουμε και οι δύο.. Να κάψω και το φαγοπότι με τα αρνιά του άλλουΠολύ ευχαρίστως.. ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χώρισα με τον άλλον οριστικά αρα μπορώ να γκομενιζω αφοβα ???
Πολύ ευχαρίστως.. ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σημειωση:Χώρισα με τον άλλον οριστικά αρα μπορώ να γκομενιζω αφοβα ???
Βάλε γάντια και σε περιμένω...?Φτιάξε το πρόγραμμα και λιώσε με... Να σταζουμε και οι δύο.. Να κάψω και το φαγοπότι με τα αρνιά του άλλου
? ξε -αγαπαω σε δευτερόλεπτα
Αν βάλω γάντια δεν θα μπορώ να βάλω προφυλακτικό μετά... Είναι κάπως δύσκολο δεν νομίζεις;; ?Βάλε γάντια και σε περιμένω...?
....η προπόνηση που μου ζήτησες και που κάνω όμως,προϋποθέτει γάντια.. μπανταζ.. Θα στο βάλω εγώ το προφυλακτικό με το στόμα.. ?Αν βάλω γάντια δεν θα μπορώ να βάλω προφυλακτικό μετά... Είναι κάπως δύσκολο δεν νομίζεις;; ?
Αλλά κόλπα λέμε... Μπορεί να φάω ξύλο αλλά δεν θα πέσω έτσι... Θα φύγω με χαμόγελο....η προπόνηση που μου ζήτησες και που κάνω όμως,προϋποθέτει γάντια.. μπανταζ.. Θα στο βάλω εγώ το προφυλακτικό με το στόμα.. ?
Δεν έχω κρύψει Ποτέ την άλλη ιδιότητα μου.. ?Όταν λες "βάλε γάντια";;; Πυγμαχικά;;;
Εμείς είμαστε του "μέσα-εξω" η Jo είναι του "δεξί-αριστερό"Δεν έχω κρύψει Ποτέ την άλλη ιδιότητα μου.. ?
Δεν παρακολουθώ πολύ καιρό το νήμα σου. ?Πιστεύω πως θα "τα βρούμε" εμείς οι δύο ?Δεν έχω κρύψει Ποτέ την άλλη ιδιότητα μου.. ?
Αγαπάμε ντυμένεςWorking girl !
οτι θα φυγεις ειναι σιγουρο μαλλον με τον 166.... τωρα με χαμογελο οταν θα σε εχει κανει μπλε μαρε ...για μαζοχα σε κοβωΑλλά κόλπα λέμε... Μπορεί να φάω ξύλο αλλά δεν θα πέσω έτσι... Θα φύγω με χαμόγελο