kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.890
- Πόντοι
- 6.256
Ωραία φώτοΦρέσκια φώτο με το νέο κινητό
*Δείτε και tan lines
Ωραία φώτοΦρέσκια φώτο με το νέο κινητό
*Δείτε και tan lines
Της στιγμής,απείραχτη, όπως τις βγάζω τις βάζω!Ωραία φώτο
Ναι αλλά αυτό είναι από Ελλάδα εκτός κ αν το πλήθος του γκρουπ είναι πρωτίστως Έλληνες !Η σεξυ παντοφλα ειναι δική μου
Εσύ παίζεις μαζί μας εμείς με κάτι άλλο και όταν επιστρέψεις θα παίξουμε κάτι άλλο μαζί.....Της στιγμής,απείραχτη, όπως τις βγάζω τις βάζω!
Αράζω τώρα, γι αυτό παίζω μαζί σας....
Κ εμείς θελουμε να παίξουμε μαζί σου !Της στιγμής,απείραχτη, όπως τις βγάζω τις βάζω!
Τι σε νοιάζει πού πήγε διακοπές ο @kontolagnos αδερφέ;;;;Ναι αλλά αυτό είναι από Ελλάδα εκτός κ αν το πλήθος του γκρουπ είναι πρωτίστως Έλληνες !
Ε ρε τι μας έχεις κάνει !
Να ψάχνουμε να βρουμε που πηγές διακοπές !
Θα επιστρέψω λυσσάρα για λουτσους!!Εσύ παίζεις μαζί μας εμείς με κάτι άλλο και όταν επιστρέψεις θα παίξουμε κάτι άλλο μαζί.....
Και εμείς αυτό θέλουμε. Όχι ότι δεν είσαι πολύ μάλιστα.Θα επιστρέψω λυσσάρα για λουτσους!!
Πάντως δε σου το είχα για tan lines!!! Νόμιζα ότι είσαι "γαλατένια" 365!!! Θα πρέπει να έχεις ψηθεί στην ηλιοθεραπεία !!!Της στιγμής,απείραχτη, όπως τις βγάζω τις βάζω!
Χάχαχάχα αν κ φυσική ξανθιά, ψήθηκα!!Πάντως δε σου το είχα για tan lines!!! Νόμιζα ότι είσαι "γαλατένια" 365!!! Θα πρέπει να έχεις ψηθεί στην ηλιοθεραπεία !!!
Εμ αυτά μας κάνει η Τζο.Τι σε νοιάζει πού πήγε διακοπές ο @kontolagnos αδερφέ;;;;
Ωχ!Θα επιστρέψω λυσσάρα για λουτσους!!
Χαχαχαχααχα!!Θεουλης!Εμ αυτά μας κάνει η Τζο.
Ανέβασε ο αδερφός βίντεο κ είπα της Τζολί είναι κ το σχολίασα
Μου βγήκαν τα μάτια από την κωλο φωτογραφία
Ετοιμάσου εσύ....!!
ΕμΧαχαχαχααχα!!Θεουλης!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξερωχύνω με tan lines!!! Πώς και πώς περιμένω να έρθει ο Σεπτέμβρης και να επιστρέψουν οι άσπρες κωλάρες και τα βυζιά με tan lines!!! Πωωωωωω μου ξανασηκώθηκε!!!Χάχαχάχα αν κ φυσική ξανθιά, ψήθηκα!!
Πάμε μαζί φάδρελ!!!Δε γαμω που δε γαμω το πήρα απόφαση
Πάω για ψάρεμα
Σηκωσες πολλες πουτσες στην παραλια…Φρέσκια φώτο με το νέο κινητό
*Δείτε και tan lines
Με τρομαζεις!Ετοιμάσου εσύ....!!
Οι πύλες της κολάσεως! Καύλα είστε κυρία Τζο!Φρέσκια φώτο με το νέο κινητό
*Δείτε και tan lines