alexrover415@
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Κωλαράκι και μουνάκι για πολύ γλείψιμο.Καλό βράδυ καυλιαρικα μου..αυτές τις μέρες είμαι στο τρέξιμο και δεν πολυμπαινω,αλλα δεν σας ξεχνώ!
Κωλαράκι και μουνάκι για πολύ γλείψιμο.Καλό βράδυ καυλιαρικα μου..αυτές τις μέρες είμαι στο τρέξιμο και δεν πολυμπαινω,αλλα δεν σας ξεχνώ!
"Έπιασες" το ευαίσθητο σημείο μου! Έχω μεγάλη αδυναμία στις κάλτσες τις γόβες και τα σέξι εσώρουχα! Είσαι, όπως πάντα, "φωτιά"!Καλησπέρα...με φρέσκο υλικο!
Ο φωτογράφος είχε... κέφια!...ήσουν υπέροχος φωτογραφος!!
Έτσι είναι! Και λίγα λες...Κατάρτι μας έγινε
Τρελα κέφια μωρο!Ο φωτογράφος είχε... κέφια!
Όσο θέλετε ματάκια..!!Κωλαράκι και μουνάκι για πολύ γλείψιμο.
Αγαπημένε μου εσυ . .Απλά υπέροχη !
Απλα υπεροχη!!!! Αυτο ειναι ρε παιδι μου να σε καυλωνει η γυναικα φορώντας ότι πιο απλό ανα τοπακι και ενα τζινακι. Αυτο θα πει θηλυκο οχι μαλακιεςΚαλησπέρα boys!
Καυλο Τζο...!!Γεια σου baby..Απλα υπεροχη!!!! Αυτο ειναι ρε παιδι μου να σε καυλωνει η γυναικα φορώντας ότι πιο απλό ανα τοπακι και ενα τζινακι. Αυτο θα πει θηλυκο οχι μαλακιες
Ένα όμορφο απόγευμα σε ολους...
Προβολή συνημμένου 1211137
Γεια σου καθαρμα μουΚαυλο Τζο...!!Γεια σου baby..
Φανταζομαι τι σφυροκόπημα θα έπεσε που έχει σπάσει το κρεβάτι. Του πέταξες τα ματια εξω!!!!Κωλαράκι και μουνάκι για πολύ γλείψιμο.
Αφου ξερεις απο πρώτο χέρι...γαμιέμαι δίχως αυριο, χωρίς μα και μου ,και με απίστευτες αντοχές..και να σπάσει το κρεβάτι,κάνω παιχνίδι στα ορθια !Φανταζομαι τι σφυροκόπημα θα έπεσε που έχει σπάσει το κρεβάτι. Του πέταξες τα ματια εξω!!!!
Γιαυτο εισαι η μια και μοναδική.Αφου ξερεις απο πρώτο χέρι...γαμιέμαι δίχως αυριο χωρίς μα και μου και με απίστευτες αντοχές.
Τα εσώρουχα δίνουν αυτό το κάτι πικάντικο στο παιχνίδι..!"Έπιασες" το ευαίσθητο σημείο μου! Έχω μεγάλη αδυναμία στις κάλτσες τις γόβες και τα σέξι εσώρουχα! Είσαι, όπως πάντα, "φωτιά"!
Μου το έσκισαν γαμοτω..κι ήταν και τσιμπημένη η τιμή του..Εμένα αυτο μου αρεσει αφάνταστα. Πραγματικα υπεροχο κομμάτι
Sexy woman!!!Καλημέρα!
Να παραθέσω τα 3 αγορια μου που έγραψαν εχθές & προχθες και τους ευχαριστώ ακόμη μια φορά (απο κοντά πιο πολυ!!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να ευχηθώ ένα καυτό σαββατοκύριακο στ αγόρια μου!
Γυναικάρα μου, μουναρα μου!!!Ένα όμορφο απόγευμα σε ολους...
Καυλιαρη μου όμορφε εσυ...!Γυναικάρα μου, μουναρα μου!!!