TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Εσύ... Μοτεράκι έχεις μέσα σουΤάσο θα σου κρατήσω μούτρα για.. 2,3 λεπτά ?
Εσύ... Μοτεράκι έχεις μέσα σουΤάσο θα σου κρατήσω μούτρα για.. 2,3 λεπτά ?
Να πάρεις το ανακοντα σου να το δείξεις αλλού ?Εσύ... Μοτεράκι έχεις μέσα σου
Η Μαρία της σιωπής ... Κακός έκανε η Αλίκη την μουγκή εσύ έπρεπε να παίζειςΝα πάρεις το ανακοντα σου να το δείξεις αλλού ?
???? πάω να βάλω φωτο το πωπο μου να μου φύγει η σύγχυσηΣ
Η Μαρία της σιωπής ... Κακός έκανε η Αλίκη την μουγκή εσύ έπρεπε να παίζεις
Α ναι μπράβο άργησες κιόλας???? πάω να βάλω φωτο το πωπο μου να μου φύγει η σύγχυση
???? κλείσε μάτια να μη το δειςΑ ναι μπράβο άργησες κιόλας
????Κλαιωωωωωωωω
Καλησπέρα Τζοάννα....Ο Τάσος να μη δει ...?
Καλησπέρα ?Καλησπέρα Τζοάννα
Οπα οπα τι να με κάνεις;;;Ο Κώστας είναι γυρολογος,όπου δει βυζια πάει ίσως τον χωρίσω πάλι (επεισόδιο 4ο) ?
Γενικώς θα τον τρώει!!!ειναι βυζολαγνος αλλα και μιλφοκατακτητης ..οποτε εδω θα τον τρως στην μαπα
Έχω πολλά ταλέντα, μέσα σε αυτά είναι και η τσαχπινιά μου!!!Με τουμπαρει κσθε φορά...είναι και τσαχπίνης
Καλώς τη κολώνα του σπιτιού μου ?????Έχω πολλά ταλέντα, μέσα σε αυτά είναι και η τσαχπινιά μου!!!
Εκτός από το τσιμπουκακι, φαίνονται και οι βυζάρες σου και οι ρωγες καυλωμενες καυλωμενες!!!
Το ξέρω ότι τις εκτιμάςΕκτός από το τσιμπουκακι, φαίνονται και οι βυζάρες σου και οι ρωγες καυλωμενες καυλωμενες!!!
Γυναίκα ήρθα, τι θα φάμε;;;Καλώς τη κολώνα του σπιτιού μου ?????
Δε πρόλαβα να μαγειρέψω..ντελιβερι, σουβλάκιαΓυναίκα ήρθα, τι θα φάμε;;;
Πλάκα πλάκα πέρδικα έχεις φάει ποτέ;;Φιλε μου τα μουχλιασμενα τυριά είναι για πτωχούς .... Μόνο φουαγκρα και πέρδικες
Αρε ρωγιδια!!!
Ωραία πόδια έχει η γυναίκα μου!!!
Το δεύτερο πιο αγαπημένο μου φαγητό!!!Δε πρόλαβα να μαγειρέψω..ντελιβερι, σουβλάκια