james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Μέχρι να καταλάβω ότι δαχτυλώνεις τον εαυτό σου κι όχι πελάτη, πέρασε κάποια ώρα.Καλημέρα με φωτο καλλιτεχνική από καλό πελάτη/ φίλο!!
Μέχρι να καταλάβω ότι δαχτυλώνεις τον εαυτό σου κι όχι πελάτη, πέρασε κάποια ώρα.Καλημέρα με φωτο καλλιτεχνική από καλό πελάτη/ φίλο!!
Με τέτοιο κωλο είναι δυνατόν να μη βγει καλλιτεχνική η φωτογραφία!!!!! Γλυπτό !!!Καλημέρα με φωτο καλλιτεχνική από καλό πελάτη/ φίλο!!
.Καλημέρα με φωτο καλλιτεχνική από καλό πελάτη/ φίλο!!
.Δεν λέω μπράβο να σε έχει έτσι μπροστά και να μπορεί να βγάλει/σκέφτεται την φωτογραφία respect , Καλημέρα γυναικάρα
.Αυτα συνήθως γίνονται μετά τον αγώνα!
.Άξιος άξιος
.super!!!
.Έργο τέχνης για πολλά βραβεία
.Με τέτοιο κωλο είναι δυνατόν να μη βγει καλλιτεχνική η φωτογραφία!!!!! Γλυπτό !!!
Ευχαριστώ κουκλι!!super!!!
..πρεπει να τον βάλω σε μουσείο !!!Έργο τέχνης για πολλά βραβεία
.
.
.
.
.
.
.
...ε τοσα χρονια στα ρινγκ..πέτρα έγινε αγάπη!Με τέτοιο κωλο είναι δυνατόν να μη βγει καλλιτεχνική η φωτογραφία!!!!! Γλυπτό !!!
...ειχα εμπνευση και στημενο το "τριποδι"Έβγαλες απίστευτη φωτο!!
...θελω το σκεπτικό σου..μονο εσυ θα το σκεφτόσουν αυτό χαχαχαχα!!Μέχρι να καταλάβω ότι δαχτυλώνεις τον εαυτό σου κι όχι πελάτη, πέρασε κάποια ώρα.
...με το που ανοίγει κλείνει πανάθεμα τον!!Πτυσσόμενος!!Και ελέγχεις πόσο σε έχει ανοίξει?
Δυσκολα να το διαπιστώσω, διότι μας έχεις αποκλείσει τους "νέους". Θα πρέπει να πιστέψω τα λεγόμενα σου....με το που ανοίγει κλείνει πανάθεμα τον!!Πτυσσόμενος!!
Αγορι..τόσα χρόνια που με βλέπεις εδω αν ήθελες να έρθεις θα το χες κάνει..σωστα;Δυσκολα να το διαπιστώσω, διότι μας έχεις αποκλείσει τους "νέους". Θα πρέπει να πιστέψω τα λεγόμενα σου.
Δεν σε κακολογω, δικαίωμα σου να κάνεις τις επιλογές σου.Αγορι..τόσα χρόνια που με βλέπεις εδω αν ήθελες να έρθεις θα το χες κάνει..σωστα;
Λοιπον δεν το λέω εγώ αλλά οι κριτικές ποσο στενη παντού είμαι.
Δεν ισχυει "του κωλου τα εννιαμερα"...με το που ανοίγει κλείνει πανάθεμα τον!!Πτυσσόμενος!!
Καληνύχτα αγόρια μου!
Κι απείραχτες φωτο ετσι;;όπως τις βγάζω τις πεταω εδω!
Γιόγκα κάνεις;Κι απείραχτες φωτο ετσι;;όπως τις βγάζω τις πεταω εδω!
Ναι σε λουτσους...Γιόγκα κάνεις;
Καληνύχτα πλανευτρα ομορφιά !!Καληνύχτα αγόρια μου!