Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.930
Καλημέρα στα καυτά αγόρια μου!
...αχ εσυ...με τα όμορφα τραγούδια κι αφιερώσεις σου..επικίνδυνα ερωτευσιμος άνδρας εισαι...!!
Σε φιλώ νοερά..
.....ωωωωωωω ναι!!!!!Δυνατές πιπες και δινω κωλο χωρίς γκρίνια χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Ξέρετε καλά εσείς κυριε μου..!!.....ωωωωωωω ναι!!!!!
...επικίνδυνος αυτός ο κωλος μου χααχαχα !!Είδα ασθενοφόρο κάτω από το madison....εσύ κρύβεσαι πίσω από αυτό η ο κωλος σου
Α ώστε το ομολογείς......επικίνδυνος αυτός ο κωλος μου χααχαχα !!
...επικίνδυνος αυτός ο κωλος μου χααχαχα !!
....κωλος-τρομοκρατης!!!!Α ώστε το ομολογείς...
Κάποιος φουκαράς φαίνεται δεν άντεξε την τόση καυλα και εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο ευτυχισμένοςΕίδα ασθενοφόρο κάτω από το madison....εσύ κρύβεσαι πίσω από αυτό η ο κωλος σου
....αααα με σκλαβωνεις όμορφε μου!!Κάποιος φουκαράς φαίνεται δεν άντεξε την τόση καυλα και εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο ευτυχισμένος
Φαρμάκι ο κωλος σου....αααα με σκλαβωνεις όμορφε μου!!
Καλησπέρα σέξυ Jo... Μας πεθαίνεις εμάς τους βόρειους που δεν μπορούμε να σε συναντήσουμε... Και τώρα με το "εμπάργκο" στους νέους πελάτες , θα μείνουμε να παρακολουθούμε το νήμα καυλωνοντας μόνο από αυτά που ανεβάζεις....Καλημέρα στα καυτά αγόρια μου!
Γεια σου θεαρα μαςΚαλημέρα στα καυτά αγόρια μου!
Τα φιλια μου στ αγόρια του βορρά!Καλησπέρα σέξυ Jo... Μας πεθαίνεις εμάς τους βόρειους που δεν μπορούμε να σε συναντήσουμε... Και τώρα με το "εμπάργκο" στους νέους πελάτες , θα μείνουμε να παρακολουθούμε το νήμα καυλωνοντας μόνο από αυτά που ανεβάζεις....
Γειά σου κουκλάκι μου!!Γεια σου θεαρα μας
Μπορει να κανε κανα διαλειμα απ τη δουλεια ο υπαλληλος του εκαβ.να ξεχαρμανιασει.Είδα ασθενοφόρο κάτω από το madison....εσύ κρύβεσαι πίσω από αυτό η ο κωλος σου
Αφού ηΜπορει να κανε κανα διαλειμα απ τη δουλεια ο υπαλληλος του εκαβ.να ξεχαρμανιασει.
Αλλες είναι φαρμακομουνες εγω είμαι φαρμακο-κωλα χαχαχαχα!!Αφού ησκυλογαμιολαη jo ομολόγησε ότι ευθύνεται ο φαρμακερος ο κωλος της...
Κερδίζεις μην ανχωνεσαιΑλλες είναι φαρμακομουνες εγω είμαι φαρμακο-κωλα χαχαχαχα!!
Η τζο η φαρμακο κωλα.Αλλες είναι φαρμακομουνες εγω είμαι φαρμακο-κωλα χαχαχαχα!!