Filipposmar
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2024
- Like
- 198
- Πόντοι
- 0
Άντε και με το καλό με ένα φρεσκότατο γαμησάκι...φρεσκοτατη φωτο...!!
![]()
Άντε και με το καλό με ένα φρεσκότατο γαμησάκι...φρεσκοτατη φωτο...!!
![]()
Ωραία χρωματάκια! Τέλεια βυζάκια, λαχταριστά ποδαράκια!!!...φρεσκοτατη φωτο...!!
![]()
Πάντα κάνω φρέσκα δυνατά γαμησια αγορι!!Άντε και με το καλό με ένα φρεσκότατο γαμησάκι
Τα έχεις απολαύσει ολα πανω μου.. αρκετές φορές μωρο!!Ωραία χρωματάκια! Τέλεια βυζάκια, λαχταριστά ποδαράκια!!!![]()
Αααα ψυχη μου εσυ..!!Οταν εχεις την Τζο ... τη να σου κανουν η 25αρες .....
Αγαπαμε Μονο ΤΖΟ
Γουστάρεις το σεξ κ το δείχνεις όσο πιο πολύ μπορείςΑααα ψυχη μου εσυ..!!
Όλες οι ηλικίες έχουν την χάρη τους!!
Τωρα σ ότι μ αφορα,θεωρώ ότι ωριμάζοντας γίνομαι και πιο καυλιάρα απ οτι ήμουν νεότερη!
τελεια !!!Μια όμορφη Παρασκευή σε ολα τ αγόρια μου!
![]()
αεροπυροσβεση CL 215Να πω την καληνύχτα μου κι οτι αν και δεν πολυμπαινω πλέον μες στην μερα,λογω αυξημένων υποχρεώσεων ,τα πάντα βλεπω που γράφετε μόλις χαλαρώνω!
Όπως επίσης απ όλα τ αγόρια που γράφουν σχεδόν κάθε μέρα την εμπειρία τους μαζί μου,τ αναρτώ στο προφιλ μου & δεν χάνεται τπτ!
* μια φωτο που ειμαι μούσκεμα απο ένα άτακτο αγορι..!
![]()
Γειά σου ρε γλυκα!!!Γουστάρεις το σεξ κ το δείχνεις όσο πιο πολύ μπορείς
Η joan=Καβλα σε όλα τα λεξικά
Άντε να δουλέψω τώρα
Καλή βγήκα ε;;;τελεια !!!
Αυτό που πιστεύω λέω,σε έχω γνωρίσει έχω άποψη όπως κ τόσοι άλλοιΓειά σου ρε γλυκα!!!
...γι αυτό σε είπα γλύκα..επειδή σ έχω γνωρίσει κι εγώ ματάκια..!Αυτό που πιστεύω λέω,σε έχω γνωρίσει έχω άποψη
Καλό βράδυ Κυρία μου
Τέτοια γεώτρηση ούτε η Aramco δεν κάνει.Καλή Κυριακή με καυλες...!
Το έγραψα κι εχθές αγόρια,αύριο πάλι διαθέσιμη..ρεπαρο Κυριακές εκτός αν κάποια θελω να κανω ραντεβού,θα έχω ενημερώσει ηδη εδώ
![]()
Ωωω ευχαριστώ!!τρελα η Τζοάνα!
Καλησπέρα στον όμορφο & καυλιαρη κουμπάρο...!!Καλημέρα στη πιο κομψή ,,πιο καυλιάρα,,, και σεξουαλική γυναίκα που την εχω για κουμπάρα....Τα φιλία μου Jo![]()
Καληνύχτα καυλιάρα με τα σέξυ σου κορμάκια.