Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.985
Θα μας βγαλεις κανα ματι καλε συΚαλημέρα ?
εχεις και αλλο αποκατεστησες το γυαλινο ?Θα μας βγαλεις κανα ματι καλε συ
Χαχαχχαχαχχα!!εχεις και αλλο αποκατεστησες το γυαλινο ?
Σ αρέσει η πόζα μου Ε??Θα μας βγαλεις κανα ματι καλε συ
Τασούλη ,ασε τις εξυπναδες και πες στην κυρία να αλλάξει στάση γιατι θέλω να κρεμάσω ενα πουκάμισο.εχεις και αλλο αποκατεστησες το γυαλινο
Χαχχαχαχαχα!!!!!!Τασούλη ,ασε τις εξυπναδες και πες στην κυρία να αλλάξει στάση γιατι θέλω να κρεμάσω ενα πουκάμισο.
Καλημέρα στους φίλους και στην κυρία του νήματος ! Ρε σεις αφου θέλετε να την βγάλετε έξω βόλτα γιατί δεν την πάτε στο Tithora ή Le Roi να ανκούσει και λίγο rock metal που της αρέσει ?
Έλειπες καλά να πάθεις ?Τι έγινε εδω ρε παιδιά;;;
Τι έγινε εδώ;;;; Εγώ που είμαι σε όλα αυτά;;;
Κι εσύ πρωι πρωι γυμνη απ τη μεση και πανω , σαν την Αφροδίτη της Μυκόνου στο ΛούβροΧαχχαχαχαχα!!!!!!
εγω στο ειπα αυτον τον εχω εικονα μπροστα μου με το μηλο στο στομα και τον κωστα στημενο μπροστα στον φουρνο να περιμενει να ροδοψηθει ...Έλειπες καλά να πάθεις ?
Ποτέ δε κοιμάμαι ντυμένη χειμώνα καλοκαίρι ,στο κρύο ίσως βαλω ένα στρινγκΚι εσύ πρωι πρωι γυμνη απ τη μεση και πανω , σαν την Αφροδίτη της Μυκόνου στο Λούβρο
η αφροδιτη ειναι της μηλου και παει σετ με τον χοιρινουληΚι εσύ πρωι πρωι γυμνη απ τη μεση και πανω , σαν την Αφροδίτη της Μυκόνου στο Λούβρο
Τώρα που αγάπησα παλι με Κώστα Ναι κ εγώ έτσι το φαντάζομαιεγω στο ειπα αυτον τον εχω εικονα μπροστα μου με το μηλο στο στομα και τον κωστα στημενο μπροστα στον φουρνο να περιμενει να ροδοψηθει ...
???η αφροδιτη ειναι της μηλου και παει σετ με τον χοιρινουλη
Ναι αλλα τα ποδια σου ειναι κρύαΠοτέ δε κοιμάμαι ντυμένη χειμώνα καλοκαίρι ,στο κρύο ίσως βαλω ένα στρινγκ
Που το ξέρεις έχουμε κοιμηθεί μαζί?Ναι αλλα τα ποδια σου ειναι κρύα
Από τις πιο προκλητικές σου!!!!Καλημέρα..Ώρα για γυμναστική
Φόρμα είναι αυτό ή βλέπουμε και το βρακάκι σου;Χαλαρωση...
ΣτρινγκΦόρμα είναι αυτό ή βλέπουμε και το βρακάκι σου;
Από ότι φαίνεται άρχισε το κρύο γιατί φοράς το μαύρο στριγκάκι Τζοάννα ! ΚαλημέραΠοτέ δε κοιμάμαι ντυμένη χειμώνα καλοκαίρι ,στο κρύο ίσως βαλω ένα στρινγκ
Οι κριτικοί φωτογραφίας έπιασαν δουλειαΦόρμα είναι αυτό ή βλέπουμε και το βρακάκι σου;