Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.915
????? το είπες τόσο αθώα...!!Θα τα πουμε άλλη στιγμή..καλό βράδυ..Δέχεσαι εκπτώσεις με την επίδειξη φοιτητικού Πάσο;
????? το είπες τόσο αθώα...!!Θα τα πουμε άλλη στιγμή..καλό βράδυ..Δέχεσαι εκπτώσεις με την επίδειξη φοιτητικού Πάσο;
Το κατάλαβα, αν και ξανθιά φυσική!!χαχα σε πειράζω. Καληνύχτα
Φυσικα ξεκίνησε ως πελάτης μου πριν χρόνια και έχουμε μια ηρεμη σχέση..αυτό έχει σημασία..Η ηρεμία..Γνωρίζει για το επάγγελμα σου;
(Αν θέλεις απαντάς)
Αμοιβαία έλξη...Ερωτεύτηκες πελάτη δηλαδή;
ΚορμάρααααααααααααααααααΏρα για δουλίτσα καλό υπόλοιπο σε όλους!!
Το κορμί της είναι σούπερ.Κορμάραααααααααααααααααα
Ευχαριστώ πολύ!!!!Κορμάραααααααααααααααααα
Ααααα ευχαριστώ πολύ,αν κ δεν ειμσι κοριτσάκι όσο κ να το θέλα,προσέχω για να έχω ..!!!Το κορμί της είναι σούπερ.
Καλή δουλειά κουκλάρα μου!!??Ώρα για δουλίτσα καλό υπόλοιπο σε όλους!!
Στο μισάωρο μασαζακι;;;;Όχι;Τελικά υπάρχουν πολλοί ευγενικοί κύριοι εδώ ❤❤❤
....αδυναμία μου..Καλή δουλειά κουκλάρα μου!!??
Κοριτσάρα μου....αδυναμία μου..
Ε,δεν είναι ανάγκη να φαίνονται πρόσωπα Joanna !Και από το σώμα ποιος θα καταλάβει τον άλλο ?Βρε συ να ψάξω, δε ξέρω αν εχω κιόλας, οι πελάτες είναι παντρεμένοι οι.περισσότεροι που παίζω αρα ΟΦΕΙΛΩ να είμαι εχεμύθη και φωτο /βίντεο πολύ δύσκολο να βγάλουμε!!Έχω ανεβάσει ένα βιντεάκι μου όμως, τσέκαρε το..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή βρηκσ πρόχειρη
Έβαλα μάτια μου υλικό, το ξέρωΕ,δεν είναι ανάγκη να φαίνονται πρόσωπα Joanna !Και από το σώμα ποιος θα καταλάβει τον άλλο ?
Στο μισάωρο μασαζακι;;;; λιφι
Έβαλα μάτια μου υλικό, το ξέρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λίγο απ όλα!
Ευχαριστώ πολύ... !Είσαι κούκλα....
Κουκλαρα...Να έχουμε ένα όμορφο υπόλοιπο Κυριακής με ηρεμία μεν, πολύ σεξ δε...να βάλω και το πρόσωπο μου μια φωτο,θα έχετε βαρεθεί να βλέπετε το κωλαράκι και το μουνάκι μου,τα ξέρετε καλά αυτά ???
Κουκλαρα...