melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 988
- Πόντοι
- 361
Είσαι για δυνατές καταστάσεις!!!Παρε όσους θες... χαρά μου !!
Είσαι για δυνατές καταστάσεις!!!Παρε όσους θες... χαρά μου !!
Αντέχω!!!Χρόνια πρωταθλητισμο έκανα (και στους λουτσους μετα),δεν κολλάω πουθενά!!Είσαι για δυνατές καταστάσεις!!!
Το gangbang στο bachelor στην Αράχωβα έγινε ?????Αντέχω!!!Χρόνια πρωταθλητισμο έκανα (και στους λουτσους μετα),δεν κολλάω πουθενά!!
Στο όνειρο του ίσως...χαχαχαχα!!Το gangbang στο bachelor στην Αράχωβα έγινε ?????
Είσαι μορφή χαχαχαΑντέχω!!!Χρόνια πρωταθλητισμο έκανα (και στους λουτσους μετα),δεν κολλάω πουθενά!!
Original & αυθόρμητη !!Είσαι μορφή χαχαχα
Πολύ καλό αυτόOriginal & αυθόρμητη !!
Έχετε ξαναδεί τέτοια εξηγα από κοπέλα;;;;Θα γράψω κάτι που μου λένε ΟΛΑ τ αγόρια που με συναντούν απο κοντα (και το γράφουν επισης) ότι οι φωτο εδω με αδικούν λιγο κι από κοντά ειμαι πολυυυυυ καλύτερη,λοιπόν,οι φωτο που βγάζω ειναι αυθόρμητες ,μη στημένες κι απείραχτες ,ώστε ΟΛΟΙ ξέρουν τι θα συναντήσουν εξου κι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένοι(στο θέμα εμφάνισης),οσο αφορα υπηρεσίες μου,τους κάνει εντύπωση που ειμαι τόσο δοτική & τηρω ΑΠΟΛΥΤΑ ότι γράφω,αλλα κρατώ χαμηλή τιμή,σε σημείο ν απορούν..!Εχω δηλώσει ότι δεν θ ανεβάσω τιμή εξ αρχης,αν το κάνω θα φανω ψεύτρα κι ο λόγος μου είναι συμβόλαιο,επίσης ένας άλλος λόγος που δεν ανεβάζω τιμή,είναι για να μπορείτε να δίνετε το χοτελ τ οποίο με βολεύει,κι ευχαριστώ πολυ ολα τ αγόρια που ούτε μια φορά δεν γκρίνιαξαν ,και μάλιστα κλείνουν αρκετά νωρίτερα δωματιο ώστε να είναι σίγουροι ότι θα με δουν!!
Αυτά..και σας ευχαριστώ πολυ γιατί όντος ειστε υπέροχα αγόρια οσα εχω δει(στο 99% σίγουρα!)
------------
*Τα πάντα & με λεπτομέρειες, θα τα δείτε αν πατήσετε πανω στο προφιλ μου ( το έχω ανοιχτό για όλους αρα το βλέπουν κι οι επισκέπτες)
------------
*Θα υπάρχουν μέρες που δεν θα πολυμπαινω εδω -λογω αυξημένων υποχρεώσεων-εσείς μου τηλεφωνείτε κανονικά όμως.
Κουκλι μου εσυ...με ξέρεις τοσο καλά...ευχαριστώ!Έχετε ξαναδεί τέτοια εξηγα από κοπέλα;;;;
Respect!!!
Δεν θα ήθελαν να σταματήσουν να σε σκίζουν... είμαι σίγουρος!Στο όνειρο του ίσως...χαχαχαχα!!
*Κατσε να βαλω τα ωραία(εχω κάνει πολλά τέτοια φυσικα)τότε με τα παιδιά που είχαν γράψει κσι για παρτουζα μας εδώ!
![]()
![]()
![]()
Ναι έτσιη Καύλα σωματοποιημένη
Καυλες στο κόκκινο και σώμα χωρίς ψεγάδι. Τι άλλο να ζητήσουμε.τα παρέχει όλα αυτή η γυναίκαΚαλησπέρα με καυλες!!
![]()
![]()
Καλώς το κουκλι ...μου έλειψες!!!Καυλες στο κόκκινο και σώμα χωρίς ψεγάδι. Τι άλλο να ζητήσουμε.τα παρέχει όλα αυτή η γυναίκα
Έτοιμες οι τέλειες τρυπούλες για σφυροκοπημα!Καλησπέρα με καυλες!!
![]()
![]()
Πάντα έτοιμες για καυλιαρηδες!Έτοιμες οι τέλειες τρυπούλες για σφυροκοπημα!
Είσαι τρελή καύλα ΤζόΠάντα έτοιμες για καυλιαρηδες!
μας καυλωσες μεσημεριατικα κουκλα μαςΚαλησπέρα με καυλες!!
![]()
![]()
Αυτή είναι φωτο...αντί καλημέρα θα πω καλησπέρα
στ αγόρια μου,καθότι ειμαι στο τρέξιμο απο το πρωι..!
Καλησπέρα καυλιαρικο μου...Είσαι τρελή καύλα Τζό
Καλησπέρα
.. χαρα μας να σας καυλωνουμε κι εδώ(σας έχουμε καυλωσει κι απο κοντα!!)μας καυλωσες μεσημεριατικα κουκλα μας