Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.677
Σ ευχαριστώ αγορακι!!Πανέμορφη μ αρέσεις πολύ !!
Σ ευχαριστώ αγορακι!!Πανέμορφη μ αρέσεις πολύ !!
ΤΙ ΘΑ κάνω με εσένα ρε λατρεία;;;Ready!!
Καλώς το μωράκι μου...!!!ΤΙ ΘΑ κάνω με εσένα ρε λατρεία;;;
Μπουμπούκι!!!
Σ ευχαριστώ αγορακι!!
Γιατί Jo μου;Σουτ εσυ..κουτσομπολη....!!!!
Για την ηλικία μου καλα κρατιέμαι αγορι..αν σκεφτείς ότι απέχω κι από αισθητικές επεμβάσεις..Είσαι πολύ γοητευτική και γλυκύτατη μ αρέσεις πολύ !!!
Τι κάνεις πως είσαι μωράκι;;Καλώς το μωράκι μου...!!!
Άσε τις επεμβάσεις..δεν τις χρειάζεσαι εσυ!Για την ηλικία μου καλα κρατιέμαι αγορι..αν σκεφτείς ότι απέχω κι από αισθητικές επεμβάσεις..
Να σαι καλά!
Δεν κρατιέσαι ...σε ξέρω χαχαχα.. οκ ,δεν εχω θεμα, εδω είναι το νημα της αλήθειας και της καλής παρέας !Γιατί Jo μου;
Έχεις πρόβλημα να μοιραστώ με τα παιδιά την σούπερ εμπειρία μας!!!
Έτσι σε θέλω!!!Δεν κρατιέσαι ...σε ξέρω χαχαχα.. οκ ,δεν εχω θεμα, εδω είναι το νημα της αλήθειας και της καλής παρέας !
....Δεν είχα και δεν εχω ανασφάλειες μωρο μου..Τι κάνεις πως είσαι μωράκι;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άσε τις επεμβάσεις..δεν τις χρειάζεσαι εσυ!
Για την ηλικία μου καλα κρατιέμαι αγορι..αν σκεφτείς ότι απέχω κι από αισθητικές επεμβάσεις..
Να σαι καλά!
Για την ηλικία μου καλα κρατιέμαι αγορι..αν σκεφτείς ότι απέχω κι από αισθητικές επεμβάσεις..
Να σαι καλά!
σε χαίρομαι μωρακι!!!....Δεν είχα και δεν εχω ανασφάλειες μωρο μου..
Δουλειά φουλ σ ολα τα επίπεδα,όπως τα ξέρεις !
Χημεια..μαγική λέξη.. μερικοί λένε τι να κάνεις την χημεία στονπληρωμένο έρωτα;!Μα μονο ετσι θα περάσεις καλά....!!Ειδικά για μένα, που αναζητώ την ικανοποίηση μεσα απ αυτό..!Σημασία δεν έχει η ηλικία αλλά η χημεία η συνεννόηση και η ακαταμάχητη γοητεία που εκπέμπεις σε μένα !!!
...το ξέρω..όπως χαίρομαι κι εγώ για σένα όταν γνωρίζω πως είσαι καλά!!σε χαίρομαι μωρακι!!!
Χημεια..μαγική λέξη.. μερικοί λένε τι να κάνεις την χημεία στονπληρωμένο έρωτα;!Μα μονο ετσι θα περάσεις καλά....!!Ειδικά για μένα, που αναζητώ την ικανοποίηση μεσα απ αυτό..!
Χημεια..μαγική λέξη.. μερικοί λένε τι να κάνεις την χημεία στονπληρωμένο έρωτα;!Μα μονο ετσι θα περάσεις καλά....!!Ειδικά για μένα, που αναζητώ την ικανοποίηση μεσα απ αυτό..!
Πως να μην εισαι αδυναμία μετά;;; πες μουυ...το ξέρω..όπως χαίρομαι κι εγώ για σένα όταν γνωρίζω πως είσαι καλά!!
Θα μπει φωτο με φρέσκο πεντικιούρ /μανικιούρ μες στην μερα!
Total black..