Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.293
Είμαι άστατη ?? και λακισε ο Κώσταςtelika μεγαλο λαμογιο ο χοιρινουλης ...με το που βρηκε εδαφος χώθηκε
Είμαι άστατη ?? και λακισε ο Κώσταςtelika μεγαλο λαμογιο ο χοιρινουλης ...με το που βρηκε εδαφος χώθηκε
???Και συνεχίζει να είναι καλή η μέρα
δεν νομιζω ο κωστας κραταει τον λογω του ...σαν πολεμιστης χρειαζεται να ξαποστασει μια σταλαΕίμαι άστατη ?? και λακισε ο Κώστας
Παρτουζα με φίλους θα κάνουμε είπε αρα κομπλέ ???δεν νομιζω ο κωστας κραταει τον λογω του ...σαν πολεμιστης χρειαζεται να ξαποστασει μια σταλα
Το θέμα είναι να μαζευτούμε, γιατί και πριν τρία χρόνια προσπάθησα να οργανώσω ένα gang bang και στο τέλος έμεινα μόνος μου,ξαφνικά όλοι δεν μπορούσαν!!!Παρτουζα με φίλους θα κάνουμε είπε αρα κομπλέ ???
θελει η ....... να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει εεεΠαρτουζα με φίλους θα κάνουμε είπε αρα κομπλέ ???
εγω φιλε εχω οργανωσει 2 ενα 3χ3 και ενα 4χ4 και τα δυο στον πριαμο ηλιουποληςΤο θέμα είναι να μαζευτούμε, γιατί και πριν τρία χρόνια προσπάθησα να οργανώσω ένα gang bang και στο τέλος έμεινα μόνος μου,ξαφνικά όλοι δεν μπορούσαν!!!
Για αυτό κράτα και μικρό καλάθι!!!
Σε βρίσκω δυνατό. Εγώ δεν τα κατάφερα. Όλοι λακισαν στο τέλος!!!θελει η ....... να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει εεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω φιλε εχω οργανωσει 2 ενα 3χ3 και ενα 4χ4 και τα δυο στον πριαμο ηλιουπολης
και σε εμενα αλλα ειχα ρεζερβες φιλε ...ειχα μαζεψει δυνατα μιλφονια και ολοι θελαν μια θεση στον τουςΣε βρίσκω δυνατό. Εγώ δεν τα κατάφερα. Όλοι λακισαν στο τέλος!!!
Αυτό λέγεται ένστικτο αυτοσυντήρησης....telika μεγαλο λαμογιο ο χοιρινουλης ...με το που βρηκε εδαφος χωθηκε
Αν είναι για τον κώλο της Jo και εγώ μέσα είμαιΕγώ μέσα είμαι ☺☺☺☺☺
αντεχεις 3 συγχρωνος???Εγώ μέσα είμαι ☺☺☺☺☺
Έχω πάει μέχρι 5...σολο εγώαντεχεις 3 συγχρωνος???
αντεχεις 3 συγχρωνος???
Κάτσε γιατί εδώ έχει ζουμί... Και εγώ σκεφτόμουν πως αν σε πάρω μόνο απο κώλο θα σε κουράσωΈχω πάει μέχρι 5...σολο εγώ
ναι εεεΈχω πάει μέχρι 5...σολο εγώ
???Κάτσε γιατί εδώ έχει ζουμί... Και εγώ σκεφτόμουν πως αν σε πάρω μόνο απο κώλο θα σε κουράσω
εσενα μαλλον σε εχει για ταισμα στους λυκους .....δεν φτουρας κατα τα λεγομενα τηςΚάτσε γιατί εδώ έχει ζουμί... Και εγώ σκεφτόμουν πως αν σε πάρω μόνο απο κώλο θα σε κουράσω
Δεν ήταν επαγγελματική φάση, φίλοι μου ήταν κ το είχα φαντασίωσηεσενα μαλλον σε εχει για ταισμα στους λυκους .....δεν φτουρας κατα τα λεγομενα της
εδω δεν υπαρχουν φιλιες θα βγαλουμε τα ξιφη μας και αν αντεξεις μεχρι τελους θα σε οναμασουμε τζο ντ αρτανιανΔεν ήταν επαγγελματική φάση, φίλοι μου ήταν κ το είχα φαντασίωση
3 ώρη αγωνιστική έβγαλα ρε Τάσο..τι τα έχω τα γαλόνια ?εδω δεν υπαρχουν φιλιες θα βγαλουμε τα ξιφη μας και αν αντεξεις μεχρι τελους θα σε οναμασουμε τζο ντ αρτανιαν