Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.662
..εχεις δίκιο θα παρω 2XXL χαχαχαχα!!Καλημέρα σου είναι μικρό αυτό θες μεγαλύτερο νούμερο
Καλημερα μούτρο!!
..εχεις δίκιο θα παρω 2XXL χαχαχαχα!!Καλημέρα σου είναι μικρό αυτό θες μεγαλύτερο νούμερο
Επίσης κουκλί μου!!!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα Jo
3 χρονια φαγούραΑχ,3 χρόνια μαζί σας εδώ.. δεν έχετε παράπονο...κάθε μέρα υλικο ,δώρα, συζήτηση..και δεν είμαι και σε φάση που αναζητώ διαφήμιση/ νέους πελάτες, τα έχω στρώσει καιρό αυτά, την φαση εδώ μαζί σας γουστάρω και παραμένω..
Καληνύχτα κουκλάκια μου!!
Πες το κι έτσι χαχαχαχα!!3 χρονια φαγούρα
Που πας που θα βρεις καλύτερα?Πες το κι έτσι χαχαχαχα!!
Αντε παω σιγα σιγά φιλάκια!
Ο διάβολος ήταν γυμνός......Σαββατοκύριακο θα δουλέψω κανονικά αγόρια!
Άβατο αμαρτιών jo κολασμένη μουναροκαυλιαραΈφτασε ,για τον φίλο μου που ξανα ηρθε στη παρέα μας!!!
(Αρχείου φωτο)
Επίσης ματιά μου!!Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσαρα!
Και καλημερα καλη εβδομαδα και σε ολους στο νημα!
Κολασμένο αγόρι μου!!!Άβατο αμαρτιών jo κολασμένη μουναροκαυλιαρα
Καλημέρα κουμπάρε,αυτα φτάνουν νομίζω χαχαχχαχα!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα κουμπαρούλα ..Να θυμίσεις στη κουμπάρα σου τι άλλα πράγματα θα πάρουμε μαζί οκ... Εκτός από ρούχα και πολλά προφυλακτικά ...
Αριστοτεχνική η πίπα σου Jo.... Πραγματικά σου βγάζω το καπέλο... (ωραίο μαλλί παρεμπιπτόντως)Καλημερα με καυλες ..
Όλοι το μαλλί προσέξαμε.Αν δε το έλεγες δεν είχα καταλάβει ότι κάνει πίπα.Αριστοτεχνική η πίπα σου Jo.... Πραγματικά σου βγάζω το καπέλο... (ωραίο μαλλί παρεμπιπτόντως)
...το φυσικό μου είναι!Αριστοτεχνική η πίπα σου Jo.... Πραγματικά σου βγάζω το καπέλο... (ωραίο μαλλί παρεμπιπτόντως)
Τσιμπουκώνει χωρίς αύριο. Πρόσεξε το λαιμουδάκι JoΚαλημερα με καυλες ..
Φάτσα μου εσυ!!!Τσιμπουκώνει χωρίς αύριο. Πρόσεξε το λαιμουδάκι Jo
Μουναρα μου όμορφηΦάτσα μου εσυ!!!
Jo κάνεις και deepthroat? Η ρωτάω τα αυτονόητα ;Καλημερα με καυλες ..
Κάτι κάνω....!Jo κάνεις και deepthroat? Η ρωτάω τα αυτονόητα ;