Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Θέλω και εγώ επειγόντως. Τρέλα είσαιΚαληνύχτα ..με καυλες!
Θέλω και εγώ επειγόντως. Τρέλα είσαιΚαληνύχτα ..με καυλες!
Να σαι καλά...ποτε δεν μ αρεσε το πρόστυχο στυλ (στο ντύσιμο)!!Καλημέρα κούκλα!Λιτό ντύσιμο αλλά συνάμα κυριλέ μαζί με σέξυ νότες από την αλυσιδίτσα στο πόδι και το κλασσικό στυλ ρολογιού στο ενα χέρι αλλά ροζ κορδελίτσα στο δεξί.Εσύ έπρεπε να πας στο My Style Rocks και όχι όλες αυτές οι χωριάτες.
Ελα τότε μωρο!!Θέλω και εγώ επειγόντως. Τρέλα είσαι
Να με περιμένεις με ανοιχτά πόδια.. Μην καθυστερησουμε ούτε λεπτόΕλα τότε μωρο!!
Λες ο τυπος που πηγε γυμνος στο σουπερ μαρκετ να σκεφτηκε το ιδιο;Να με περιμένεις με ανοιχτά πόδια.. Μην καθυστερησουμε ούτε λεπτό
Ρε τον παλαβιαρη τι έκανε ,θεούλης χαχαχαχαχα!!!Λες ο τυπος που πηγε γυμνος στο σουπερ μαρκετ να σκεφτηκε το ιδιο;
Πηγε για καποτες και μετα βουρ για ραντεβου με την Τζο;
Αν κατεβεις χανια δεν με ξεχασες...
19 χρονων παλικαρι σε περιμενω απο το καλοκαιρι..
βεβαια μπορει να τχει να ανεβω και εγω αλλα ναι
@Sexyjoanna
Καλά δεν υπάρχει ούτε ένας να σε βάλει κάτω κ να σε λιώσει στο γλύψιμο??? Μόνη στο δωμάτιο???Να πω μια καλησπέρα με φρέσκια φωτο..
Καλέ, έκανε μπάνιο τ αγορι και βρήκα ευκαιρία για φωτο!!!Καλά δεν υπάρχει ούτε ένας να σε βάλει κάτω κ να σε λιώσει στο γλύψιμο??? Μόνη στο δωμάτιο???
Η γυναίκα ξέρει πως να μας καυλωσει τόσο πολύ.Να πω μια καλησπέρα με φρέσκια φωτο..
Που είσαι μοντέλο μου;;!!Η γυναίκα ξέρει πως να μας καυλωσει τόσο πολύ.
Θαυμάζω την ομορφιά σουΠου είσαι μοντέλο μου;;!!
Ενταξει.Ρε τον παλαβιαρη τι έκανε ,θεούλης χαχαχαχαχα!!!
Καθόλου..φορεσε παντόφλες..αρα το είχε μελετήσειΕνταξει.
Ηταν λιγο αφηρημενος!
Παααα....Να πω μια καλησπέρα με φρέσκια φωτο..
Φορεσε δεν φορεσε, οταν γυρισε σπιτι επεσε σιγουρα παντοφλα!Καθόλου..φορεσε παντόφλες..αρα το είχε μελετήσει