Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.423
Κι εγω πολύ!!!!Σ'αγαπαω γυναικάρα μου!!!
Κι εγω πολύ!!!!Σ'αγαπαω γυναικάρα μου!!!
Τι ωραία έχω περάσει με αυτό το μουνακι!!!Καλησπέρα αγοράκια!
....και θα περάσουμε αλλα τόσα ομορφιά μου...!Τι ωραία έχω περάσει με αυτό το μουνακι!!!
Τα γυναικεια παπουτσια πρεπει πάντα να κοιτάνε το ταβάνιΤι τα φοράς αφού θα τα πετάξεις;;
Τα ρούχα εννοούσα τύπεΤα γυναικεια παπουτσια πρεπει πάντα να κοιτάνε το ταβάνι
Να σαι καλά Jo,ωραίο outfit παρεπιπτόντως. Να λέμε όμως και καμιά καλημέρα το ΣΚΣαββατοκύριακο δεν θα κάνω ραντεβού..θα ξεκουραστώ αγόρια,μου το οφείλω..
Απο δευτέρα παλι να μαστε καλά!
Καλό βράδυ & τα φιλιά μου σε όλους!
Εννοείται μάτια μου ,από το 21 δεν εχω αφήσει ποτε το νημα χωρίς να τα πω με τ αγόρια..!Να σαι καλά Jo,ωραίο outfit παρεπιπτόντως. Να λέμε όμως και καμιά καλημέρα το ΣΚ
Σαββατοκύριακο δεν θα κάνω ραντεβού..θα ξεκουραστώ αγόρια,μου το οφείλω..
Χαχαχαχαχα μα τι φλερτ!!!
Και ενα παλτο απο πανω και ετοιμη η JO για εκκλησια.Σαββατοκύριακο δεν θα κάνω ραντεβού..θα ξεκουραστώ αγόρια,μου το οφείλω..
Θα πας πουθενα το σκ;Χαχαχαχαχα μα τι φλερτ!!!
Σεμνή και ταπεινή η Τζο...Και ενα παλτο απο πανω και ετοιμη η JO για εκκλησια.
Βοηθεια μας
...θελω να ξεκουραστώ..αρκετά ραντεβού το τελευταίο διάστημα, με υπέροχα & αγαπημένα αγόρια που ευχαριστήθηκα, χόρτασα, αλλα θελει αποχή λιγο το μουνακι/κωλαρακι ..συν το τρέξιμο στην σχολή μες στην βδομάδα ..θα μείνω 5κιλα μαζί με τα ρούχα στο τέλος χαχαχαχα!!!Θα πας πουθενα το σκ;
Κορμαρα ατελείωτη!!!Σαββατοκύριακο δεν θα κάνω ραντεβού..θα ξεκουραστώ αγόρια,μου το οφείλω..
Γειά σου καυλιαρικο αγορι!!Κορμαρα ατελείωτη!!!
Ευχαριστώ μωράκι μου!!Καλημέρα Jo και καλό και ξεκούραστο Σάββατο
Ευχαριστώ αγορακι, ναι θα το δω,τώρα χαλάρωσα λιγο, ολη την εβδομάδα ήμουν στο τρέξιμοΚαλή ξεκούραση Jo!!
Αν βρείς χρόνο το ΣΚ και βρείς το υλικό με τους African-American φίλους σου θα είμασταν ευγνώμων