Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.584
..ζεστη έπιασε πάλι,θα γδυθω σε λίγο χαχαχαχα!Έπιασε ψύχρα!!!! Καλημέρα γυναικάρα!!!
Καλημέρα αγοράκι!
..ζεστη έπιασε πάλι,θα γδυθω σε λίγο χαχαχαχα!Έπιασε ψύχρα!!!! Καλημέρα γυναικάρα!!!
Καλημέρα αγάπη!!!!Καλημερούδια!
Καλημέρα μωράκι!Καλημέρα αγάπη!!!!
Ξυπνησες ευλογημένη;Καλημερούδια!
Καλημέρα αγόρι!Καλημέρα Τζό
Νωρίς σήμερα, ναι ..Ξυπνησες ευλογημένη;
Μια γλυκιά καλημέρα και από μένα γλυκιά μου joΚαλημερούδια!
Καλησπέρα ματάκια μου!!!Μια γλυκιά καλημέρα και από μένα γλυκιά μου jo
Λόρδος!!!Μια γλυκιά καλημέρα και από μένα γλυκιά μου jo
Πάντα κουμπάρε για να ξέρεις η γυναικά θέλει σεβασμό θέλει τον κάλο και γλυκό της λόγο κάθε μέρα,,, άλλα όχι πάνω στο κρεβάτι εκεί πρέπει να φεύγει ο σεβασμός ,,γιατι αν την σεβαστής εσύ εκεί θα βρεθεί καποιος που δεν θα το κάνει και μπορεί να της αρέσει...Λόρδος!!!
Τις καλομαθαινεις τις γυναικες χριστο.
Αυτά δε ξεχνιόντε με τίποτα !!!Μην ξεχνιόμαστε...
ποτέ μου δεν καταλαβα το τι ειναι η γυναικαΠάντα κουμπάρε για να ξέρεις η γυναικά θέλει σεβασμό θέλει τον κάλο και γλυκό της λόγο κάθε μέρα,,, άλλα όχι πάνω στο κρεβάτι εκεί πρέπει να φεύγει ο σεβασμός ,,γιατι αν την σεβαστής εσύ εκεί θα βρεθεί καποιος που δεν θα το κάνει και μπορεί να της αρέσει...
ΣοφόςΠάντα κουμπάρε για να ξέρεις η γυναικά θέλει σεβασμό θέλει τον κάλο και γλυκό της λόγο κάθε μέρα,,, άλλα όχι πάνω στο κρεβάτι εκεί πρέπει να φεύγει ο σεβασμός ,,γιατι αν την σεβαστής εσύ εκεί θα βρεθεί καποιος που δεν θα το κάνει και μπορεί να της αρέσει...
Αν είσαι παθών φίλε μου και εχεις μια τέτοια γυναίκα τότε όπως είπες καλύτερα μια στη κεφαλή....ποτέ μου δεν καταλαβα το τι ειναι η γυναικα
διοτι μια απ αυτές τρελαίνει άντρες δέκα
Καλιά 'ναι να σου παίξουνε με το πιστόλι δέκα
παρά να πας να παντρευτείς μία γλωσσού γυναίκα
Ο καθένας έχει την δικιά του άποψη και καλά κάνει,,, αλλά και με αυτή κρίνει...Σοφός
Αλλα βεβαια εισαι και λάθος
Αμαζόνα!!!! Πού εχεις παρκάρει το άλογο;;;Βρε καλώς τ αγοράκια μου όλα!Μπορει να λείπω αλλά εσείς τα λέτε όμορφα εδω!!!
Να βάλω μια φρέσκια φωτο...
Στο Μάντισον χαχαχαχα!!Αμαζόνα!!!! Πού εχεις παρκάρει το άλογο;;;
ΩραίαΒρε καλώς τ αγοράκια μου όλα!Μπορει να λείπω αλλά εσείς τα λέτε όμορφα εδω!!!
Να βάλω μια φρέσκια φωτο...
Σ αρέσει ε;;Λιτό και σικατο!
....αχ γλυκό μου αγορι εσυ!!Αυτά δε ξεχνιόντε με τίποτα !!!