ναι αλλά εδώ έχει και απόλαυσηEιναι σαν να περιμενεις στην Εφορια και να λεει ο μπαρμπας στην εισοδο,ελατε αυριο δεν εξυπηρετουμε αλλους!!!!!
Χαχαχαχαχα
Στην εφορία μόνο απόλαυση δεν είναι
ναι αλλά εδώ έχει και απόλαυσηEιναι σαν να περιμενεις στην Εφορια και να λεει ο μπαρμπας στην εισοδο,ελατε αυριο δεν εξυπηρετουμε αλλους!!!!!
Χαχαχαχαχα
Παρακαλώ να κλείσει κάποιος τα κλιματιστικά!!! Το παγωσατε το κορίτσι το όμορφο!!!Βροχερες καλημέρες..!
ναι αλλά εδώ έχει και απόλαυση
Για τη Jo και από το βράδυ να στηθείς λίγο είναι
Έχεις δική σου σχολή πολεμικών Τζο ????...σκέφτομαι (θα μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζι σας),ότι τελευταία, πάνε τα πάντα οπως τα γουστάρω στην ζωη μου, δεν εχω άγχος, απολαμβάνω την σχολή μου(παει φινα!),τα ραντεβού μου σούπερ! (δεν φτάνει ο χρόνος να εξυπηρετω όμως τους πάντες γμτ),τεσπα,κι αυτη η καλή διάθεση έχει αντίκτυπο στα ραντεβού μου μαζι σας εξου και γράφετε όλοι ποσο όμορφα περνάτε!
Δεν είμαι κοριτσάκι φρεσκο..αλλα ουτε και μπαγιάτικο,κάπου στην μέση χαχαχαχαχα!!
Η ομορφιά πηγάζει από μεσα μας και βγαίνει στους άλλους.. εξάλλου οι γυναίκες μ αυτοπεποίθηση ποτε δεν προσπαθούν πολυ..
Στα 46 μου πλέον, με την ωριμότητα των χρόνων & των εμπειριών μου,απολαμβάνω οτιδήποτε στην ζωή μου χωρίς γκρίνια & μιζέρια!
Διαβάζω ότι όμορφα μου γράφετε εδώ, ολα τ αγόρια μου,είναι γλυκο μια γυναίκα να εισπράττει θαυμασμό,ειδικά στην ηλικία μου..!!
Σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου τον καθένα ξεχωριστά..!!
Αρκετά χρόνια με συνέταιρο..Έχεις δική σου σχολή πολεμικών Τζο ????
Το πρωί δεν σας πρόλαβα..Αρκετά χρόνια με συνέταιρο..
Εγω εχω ενηλίκων τμήματα
Κάποια "καλό παιδα" που ψάχνουν τα παντα(κακως φυσικα) το είχαν διαρρεύσει..αρα το είπα μόνη μου να τελειώνει..
Φυσικά το που με ποιον, κλπ ποτε δεν πρόκειται να βρει κανείς...αφελής ποτε δεν ήμουν κι όλοι γνωρίζουν για μένα αυτα που θέλω εγώ αγορι..
Παω γιατί εχω συνέχεια!
Μου κρατάει μούτρα και δεν γνωρίζω τον λόγο..χαχαχαχα!!!Το πρωί δεν σας πρόλαβα..
Όμως είδα ότι ο κύριος Μπλιτς ήτο αδιάφορος ως προς την επίσκεψη σας...
Θα ήθελα λοιπόν να μην υπάρξει παρεξήγηση από μέρους σας..
Ευχαριστώ !!
Άτακτα γεροντια. (85) plusΜου κρατάει μούτρα και δεν γνωρίζω τον λόγο..χαχαχαχα!!!
Ουδεμία παρεξήγηση ξέρω να χειρίζομαι άτακτα αγόρια!!
....γιατι κρατιέσαι καλε;!Δεν βάζω δόντι στην πιπα πάντως..χαχαχαχαχαχαχα!!Η αληθεια ειναι πως κρατιεμαι καιρο να σε καλεσω αλλα οπως δειχνει ειναι αναποφευκτο.
Αγορι μου όμορφο εσυ...αμοιβαιο οτι χαίρομαι όταν σε βλεπω,το ξέρεις...!!Λοιπόν είδε ξανά την βασίλισσα Jo. Κάθε φορά είναι και καλύτερα.
Λες να το γυρισεις σε πορνοσταρ?...άλλαξα κινητό και βγάζω καλλιτεχνικά vid πλέον χαχαχαχα!!
Για εμας οχι,αλλα για τον Εφορα σιγουρα.ναι αλλά εδώ έχει και απόλαυση
Απο λαδερά τι εχεις;Να σας κεράσω μια τσόντα
...τωρα στα γεράματα;!Λες να το γυρισεις σε πορνοσταρ?
Φασολάκια με πατάτες και καρότοΑπο λαδερά τι εχεις;
Μμμμ...θελω να σας καυλώνω.. χαίρομαι όταν έρχονται κάποια αγορια κσι μου λένε Τζο τον παίζουμε με τα βίντεο σου συνέχεια!!Είναι πορνόσταρ