Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.079
- Πόντοι
- 11.146
....δεν μιλας ομορφα ομως!!!!!!Θέλω να τρίψω την πουτσα μου στην ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ
....δεν μιλας ομορφα ομως!!!!!!Θέλω να τρίψω την πουτσα μου στην ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ
Τι επίθετο μάρκετινγκ είναι αυτό Βαγγέλη μου;!!χαχαχαχα!!Θέλω να τρίψω την πουτσα μου στην ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ
...εχει καυλες τ αγορι ...χαχαχα!!....δεν μιλας ομορφα ομως!!!!!!
Βαλε και με ηχο καυλιαρικο μωρο...άλλαξα κινητό και βγάζω καλλιτεχνικά vid πλέον χαχαχαχα!!
Ρε αγορι όταν πρέπει βάζω.. δεν γίνεται κάθε φορά ν ακούγεται ομιλία και κάποια πλάνα πρεπει να κόβονται..μην "γκρινιάζετε", είμαι η μόνη που βάζω τοσο υλικο πλεον...Βαλε και με ηχο καυλιαρικο μωρο
Εγω θα σου γκρινιαζω παντα με την καυλα που σου χω ! χαχαχαΡε αγορι όταν πρέπει βάζω.. δεν γίνεται κάθε φορά ν ακούγεται ομιλία και κάποια πλάνα πρεπει να κόβονται..μην "γκρινιάζετε", είμαι η μόνη που βάζω τοσο υλικο πλεον...
Θα σταματήσω βρε κανα μηνα, να μη βάλω τπτ ,και θα ψάχνετε την Τζο με το κιάλια χαχαχαχα!!Εγω θα σου γκρινιαζω παντα με την καυλα που σου χω ! χαχαχα
Μετα θα λετε ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΖΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩΘα σταματήσω βρε κανα μηνα, να μη βάλω τπτ ,και θα ψάχνετε την Τζο με το κιάλια χαχαχαχα!!
Και μετα λενε πηγαινε για δουλεια!Καλή εβδομάδα boys!
ΟχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΘα σταματήσω βρε κανα μηνα, να μη βάλω τπτ ,και θα ψάχνετε την Τζο με το κιάλια χαχαχαχα!!
Τρελοκομείο εισαι χαχαχαχα!!Και μετα λενε πηγαινε για δουλεια!
Πως ρε συ Jo?
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
....και πολλα βάζω γκρινιάρηδες μου...κάθε μέρα σας φορτώνω βρε υλικο,αχόρταγοι είστε..Jo θα πρεπει να βρεις ενα καμεραμαν που να ξερει και απο μονταζ και να τραβαει,για να ανεβαζεις βιντεο να ευχαριστεις τον κοσμο!
Δεν έχω παράπονο, περνάω τέλεια μαζί σου!!!...ολα σ αρέσουν μωράκι πανω μου ε;!!
Και τ απολαμβάνεις!
Αμοιβαίο ματια μου...και το ξέρεις...Δεν έχω παράπονο, περνάω τέλεια μαζί σου!!!
Jo πλακα κανω και το ξερεις!....και πολλα βάζω γκρινιάρηδες μου...κάθε μέρα σας φορτώνω βρε υλικο,αχόρταγοι είστε..
Κι εγω σας πειράζω γιατί σας αγαπώ.. οσο για σένα εισαι εξω καρδιά!Jo πλακα κανω και το ξερεις!
Εισαι θεα και σε ευχαριστω για το κοπλιμαν.
Εισαι φοβερο παιδι ρε φιλε!
Ζηλεύω ωωωωωω..........άλλαξα κινητό και βγάζω καλλιτεχνικά vid πλέον χαχαχαχα!!
!!!!!!!!!!!!!έλα ρε Τζο τρέλα!!!!!!!
Αχ έχεις αδυναμία στο στοματικό και το ξερω πολυ καλά..!!Ζηλεύω ωωωωωω.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
!!!!!!!!!!!!!
Άτακτο κορίτσι........Αχ έχεις αδυναμία στο στοματικό και το ξερω πολυ καλά..!!
Την επόμενη φορά θα βγάλουμε κ βίντεο αν θες...