kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.937
- Πόντοι
- 6.256
Παντα ευγενικος ο Χρίστος, πάντα με τον καλο το λόγοΜατάκια μου εσυ,καλημέρα, καλή Κυριακή!!
Παντα ευγενικος ο Χρίστος, πάντα με τον καλο το λόγοΜατάκια μου εσυ,καλημέρα, καλή Κυριακή!!
που είσαι βρε αγορι μου όμορφο,αχ σ εχει φαει η δουλεια...miss u..,Φιλάκια πολλα!Κουκλαρα μου υπεροχη..
Αγαπη μου ομορφη..
Μουτς καρδουλα μου..!!
Α μπράβο, οχι σαν εσένα που ένα σινεμά ζήτησα και μ έστειλες να παω μόνη..γερο παραξενεΠαντα ευγενικος ο Χρίστος, πάντα με τον καλο το λόγο
...κάτι σοκολατακια από την γιορτή μουΚάτι εχει κρατησει για την πρώτη νυχτα.
Παντα ευγενικος ο Χρίστος, πάντα με τον καλο το λόγο
Κρατησε τα καλυτερα σιγουρα για τον τυχερο!!!!!Κάτι εχει κρατησει για την πρώτη νυχτα.
Καλε βαλτα ψυγειο!Α μπράβο, οχι σαν εσένα που ένα σινεμά ζήτησα και μ έστειλες να παω μόνη..γερο παραξενε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...κάτι σοκολατακια από την γιορτή μου
Το κακομοιρο το κοριτσακι, της σκιστηκε το βρακι και δεν εχει λεφτα να παρει καινουργιο.
Γυρνώ με τρύπιο βρακι....Το κακομοιρο το κοριτσακι, της σκιστηκε το βρακι και δεν εχει λεφτα να παρει καινουργιο.
Θα πρεπει να σε βοηθησουμε να κλεισουμε τις τρυπεςΓυρνώ με τρύπιο βρακι....
Με ολους στα σορόπια και μονο εμενα μ εχεις στηπου είσαι βρε αγορι μου όμορφο,αχ σ εχει φαει η δουλεια...miss u..,Φιλάκια πολλα!
Ετσι πρέπειΓυρνώ με τρύπιο βρακύ
...Στο παίζω δύσκολη βρε...αφού σ αγαπάω το ξέρεις..Με ολους στα σορόπια και μονο εμενα μ εχεις στη
Ειδες ανοιχτα εσυ και τρούπωσεςΘα πρεπει να σε βοηθησουμε να κλεισουμε τις τρυπες
Σαν να μου κλείνει το μάτι πονηρά και να με φωνάζει κοντά του νοιώθω.
Που σαι κουκλι μου?!!Σαν να μου κλείνει το μάτι πονηρά και να με φωνάζει κοντά του νοιώθω.
Θαυμάζω τα έργα ΤουΠου σαι κουκλι μου?!!
Μακια!!
Aκομα οχι, αλλα ειναι στα προσεχως.Ειδες ανοιχτα εσυ και τρούπωσες
Ατακτε αχ ....!!!Aκομα οχι, αλλα ειναι στα προσεχως.
Θεία Τζο, όπως έχω ξαναπεί, παρακολουθώ το νήμα από την αρχή του. Αυτή η φωτό είναι η πιο καυλιάρικη που έχεις ανεβάσει. Θενξ!...φρέσκο υλικο..
Μηπως παραεισαι μεγαλος στην ελλαδα;Aκομα οχι, αλλα ειναι στα προσεχως.
Ποιος δε δουλευειΚυριακές που δεν δουλεύουμε ,εχουμε απαρτία βλεπω χαχαχαχα!!!
Παω να τσιμπήσω και θα σας δω μετα παλι
Τζο έχει επιδόρπιο στο προσωπικόΚυριακές που δεν δουλεύουμε ,εχουμε απαρτία βλεπω χαχαχαχα!!!
Παω να τσιμπήσω και θα σας δω μετα παλι